Stars

Franka Batelić iskreno o karijeri, majčinstvu i braku: "Mislila sam da se nikad neću udati"

  • Franka Batelić otvorila je dušu o svojoj karijeri i obitelji
  • U velikom intervjuu priznala je da ne može živjeti bez glazbe
  • Ali i da joj se život u tri godine braka "preokrenuo naglavačke"

Naša poznata pjevačica Franka Batelić u rijetkom velikom intervjuu za RTL dala je malo više uvida u svoj život, privatni i poslovni. 
Franka Batelić prošlog je tjedna objavila svoju najnoviju pjesmu koju je snimila u duetu s pjevačicom Sarom Jo, s kojom dijeli jednak glazbeni izričaj.

Za sebe kaže da je štreberica i perfecionistica, što je dokazala i na snimanju za pjesmu „On“. Sa Sarom Jo na snimanju se sprijateljila, a priznala je i kako ju je pjesma oduševila na prvu: "Saru Jo iznimno cijenim i kao curu, prijateljicu i kao glazbenicu. Zapravo smo sjedile u Bassivityju i razmatrale opciju o psjemi koju bismo htjele izbaciti. Čule smo jedan demo koji je imao svega dva takta, i odmah smo se zaljubile u tu pjesmu. Bojana i Coby napisali su tekst - i ostalo je povijest".

I na ovom singlu, kao i na pjesmi „Ova noć“ Franka je surađivala s producentom Slobodanom Veljkovićem Cobyjem, kojeg je upoznala još dok je u Bostonu studirala na Berklee College of Music. 

Franka je priznala i kako je upravo pjesma „Ova noć“ otkrila jedan novi dio nje same: "Ta pjesma je otkrila možda i jednu novu stranu mene, a otkrivanje vlastitih umjetničkih gabarita i želja nikad ne prestaje. Kako te život oblikuje, tako se oblikuje i umjetnost". Franka se glazbom bavi cijeli život i oduvijek je željela da sve bude na najvišoj mogućoj razini.

"Nikad nisam 'postojala' bez glazbe, s tri godine sam pjevala solo, uopće ne znam kako, sada svog malog ne mogu zamisliti da pjeva na pozornici s mikrofonom”, priznala je Franka i opisala kako je teklo njeno obrazovanje: “Veliki sam perfekcionist i štreberica i bilo je jako teško sve uskladiti. Htjela sam da sve bude na top razini, da i dalje imam sve petice, bilo je teško, ali imala sam odlične profesore koji su mi izlazili u susret. Super je to period života bio.”

Od srednje škole za Franku se nije mnogo toga promijenilo, "Ostale su mi te iste vrijednosti, ništa se nije promijenilo u meni. Čak me jako živcira medijska pažnja i znatiželja, više me živcira nego što mi paše u životu inače. Slavu treba iskoristiti na dobar način”, iskreno je rekla Franka i dodala kako se i dalje druži i s istim prijateljima iz srednje škole:

“Pravi prijatelji koje imam baš kao prave su jedino oni iz djetinjstva. Svi smo ostali povezani, a Stefani, s kojom sam prijateljica od osnovne škole, od zbora Minicantanti, s njom sam do danas nerazdvojna".

 | Autor: Pixell/Žarko Bašić Pixell/Žarko Bašić Pravi dokaz prijateljstva bio je i taj što je Stefani Franki bila vjenčana kuma na vjenčanju s Vedranom Ćorlukom u ljeto 2018. Njihovo vjenčanje zaintrigiralo je javnost, iako im to nije bio cilj. "Mislila sam da se nikad neću udati! Vjenčanje je nešto jako intimno i želiš to zadržati za sebe, trudili smo se to zadržati za sebe, imala sam super ljude koji su pomagali oko svega, na kraju se sve poklopilo (SP i Eurosong) i na kraju smo rekli: 'ma šta ćeš...', to je sada tako, moramo uživati u tome, probati ono što je najbitnije zadržati za sebe, a to što svi znaju kakva je bila svadba, ma nema veze".

Možda vas zanima Franka Batelić pokazala unutrašnjost svog 15 milijuna kuna vrijednog doma. Svi su "pali" na stepenice Rubrika Stars Stars

Franka o svom privatnom životu, a posebno braku s Vedranom ne voli javno govoriti, na što su se odlučili zajedno, no ipak je priznala kako je sad presretna što su napokon na jednoj adresi. “To je naša zajednička odluka i nešto što mene stvarno održava normalnom. Poludjela bih da moram dijeliti neke stvari s javnosti, pogotovo što se tiče mog sina, Vedrana i obitelji - to je nešto što volim držati za sebe, to je nešto naše. Što se tiče tri godine braka - korona, bila sam trudna - život ti se kompletno preokrene naglavačke. Prve tri godine su po tom pitanju bile totalno lude - i Vedran i ja smo se uz Viktora promijenili, on se sada vratio i sada napokon živimo obiteljski život kako treba, na jednoj adresi".

Njen život najviše se promijenio kad je postala majka dječaka Viktora, što joj je najljepše iskustvo života. “Više nisi ti nego ste ti + jedan za cijeli život. Rijetko se priča o tome koliko je teško pomiriti i tvoj privatni i poslovni život i taj život majke. Nije lako, ali je najljepše. On je živahan, super, radoznao... Po mene je u tom pogledu! Uživamo s njim i u njegovom pogledu na svijet. Postaneš odgovorniji, puno se više bojim stvari kojih se prije uopće nisam bojala, a sada zbog njega da. Uživamo u svemu".

Franka je otkrila i kako će blagdane provesti sa cijelom svojom obitelji u Istri i uživati sa suprugom i sinom: “Svi idemo u Istru, cijela Ćorluka family, moji... Nona će imati puno posla ove godine", kroz smijeh je rekla Franka i priznala koliko voli Istru. “Istra mi je dala tu radost življenja i skromnost te to što uvijek znam gdje pripadam. Obožavam tu Istru. Mislim da kada odrastaš u manjoj sredini da si puno povezaniji. To je nešto što ću uvijek i zauvijek nositi sa sobom". Za njenu rodnu sredinu vežu je najljepše uspomene, a njen idealan dan bio bi smješten upravo tamo, u njenom rodnom Rapcu, sa suprugom Vedranom i sinom Viktorom. 

Franaka Batelić i Jennifer Lopez nose iste frizure Možda vas zanima Franka Batelić nosi frizuru koju voli i Jennifer Lopez, a izgleda kao 15-godišnjakinja Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pixell/Luka Stanzl

Komentari 0