Stars

Fake Melania: zašto su se opet uzburkale priče o dvojnici Melanije Trump koja ju mijenja na događanjima?

  • Ponovno su se vratile teorije zavjere o dvojnici Melanije Trump
  • Službeni posjet Alabami ponovno je aktivirao hashtag #FakeMelania 
  • Korisnici društvenih mreža uvjereni su kako u Alabami nije bila prava Melania

Od ulaska u Bijelu kuću u siječnju 2017. godine, prva dama Amerike Melania Trump pod velikim je povećalom javnosti. Prati se svaki njezin korak, a budnom oku društvenih mreža baš ništa ne može promaknuti. Tako je još prije dvije godine na društvenim mrežama počela kružiti priča o tome da Melania ima dvojnicu. Priču je pratio sada već poznati hashtag #FakeMelania. Korisnici društvenih mreža bili su uvjereni kako se prva dama ne pojavljuje na svim službenim događanjima, već da to ponekad umjesto nje radi njezina dvojnica. 

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Melania Trump oduševila kariranim salonkama, a mi smo pronašli slične (i povoljnije) Rubrika Moda Moda

Teorija je s vremenom izblijedila, no posljednji službeni predsjednički posjet Alabami ponovno ju je "aktivirao". Naime, Donald i Melania Trump posjetili su Alabamu nakon što su 23 osobe smrtno stradale u naletu tornada. Korisnik Twittera Joe Vargas objavio je tweet koji je u kratkom vremenu postao viralan, a riječ je o snimci govora Donalda Trumpa dok pored njega stoji njegova supruga Melania. Joe je uz video napisao: "Ovo nije Melania. Nevjerojatno je koliko su daleko spremni ići pokušavajući nas uvjeriti da je to ona na televiziji. Pitam se što je sve još laž."
​​​​​​

Korisnici Twittera napisali su u komentarima kako je ova žena pored Donalda Trumpa niža od Melanije i da ima nešto drugačije crte lice. Ovu teoriju jednom je nesvjesno "potvrdio" i sam predsjednik koji je u rujnu prošle godine nakon uragana Irma na Floridi rekao nešto što je pokrenulo spekulacije: "Želim svima zahvaliti u svoje ime, u ime našeg potpredsjednika... Melania je zaista htjela biti tu s nama." Njegova izjava ne bi bila ni malo čudna da u tom trenutku njegova supruga nije stajala pokraj njega. Ono što su korisnici društvenih mreža također primijetili je i to da Melaniju čuva agentica koja joj jako nalikuje - slične su visine i imaju istu boju kose. 
Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style
Još kada se pojavila teorija o Melanijinoj dvojnici, oglasila se njezina glasnogovornica Stephanie Grisham koja je sve demantirala: "Proširila se smiješna priča, koja zaokuplja ljude, umjesto da ih zanima što je prva dama napravila za djecu."

Je li ova teorija točna, možemo samo nagađati. Sigurni smo kako će vrijeme pokazati što je prava istina. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0