Moda

Melania Trump oduševila kariranim salonkama, a mi smo pronašli slične (i povoljnije)

  • Melania Trump pojavila se u kariranim salonkama brenda Manolo Blahnik
  • Kombinirala ih je s tamoplavim kaputom i suknjom te žutim džemperom
  • Pregledali smo ponudu kariranih štikli po pristupačnijoj cijeni

Prva dama Amerike, Melania Trump, uvijek plijeni pažnju svojim modnim odabirima. Njene kombinacije uvijek su ispraćene komplimentima, a čini se da najpopularnija Slovenka uvijek odabere one prave cipele zbog kojih će svi pričati o njoj. Tako je bilo i jučer kada se uputila u posjet jednoj zrakoplovnoj bazi u Marylandu.   | Autor: reuters/pixsell reuters/pixsell

Vitka 48-godišnjakinja odabrala dosta neobičnu kombinaciju boja za svoj outfit. Ispod tamnoplavog kaputa brenda Bottega Veneta virila je pripadajuća pencil suknja, a virio je i Ralph Lauren džemper u žarko žutoj boji. Međutim, pažnja mnogih bila je uperena u vrtoglavo visoke salonke kariranog uzorka s popisom megapopularnog Manola Blahnika.   | Autor: reuters/pixsell reuters/pixsell Riječ je o štiklama iz kolekcije jesen-zima 2018. godine i više nisu dostupne u prodaji, a cijena im je bila 4 550 kn. S obzirom da će nam Melanijin par ostati nedosanjani san u svakom slučaju, pregledali smo ponudu sličnih i povoljnijih kariranih salonki.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR ASOS (oko 190 kn) Iako smo očekivale da ćemo na ASOS-u pronaći hrpu kariranih salonki, ostale smo malo razočarane. Tamo se, naime, nalazi jedan plavi par koji, zbog debele pete i čudnog nagiba, izgleda pomalo nezgrapno za hodanje.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Deichmann (149 kn) Nešto udobniju varijantu s kitten heelom pronašli smo u Deichmannu. Riječ je o modelu koji bi mogao biti sjajno rješenje za svakodnevne varijante i poslovne prilike, zar ne?   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango Outlet (179,90 kn) Već smo pročitali kako su cipele s otvorenom petom hit proljeća pa smo se baš razveselili kada smo u Mango Outletu našli takve, ali karirane. Ove su definitivno naš favorit i možemo zamisliti kako u njima osvajamo modno proljeće. Za samo 179 kn!   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jimmy Choo (oko 4000 kn)

Za slučaj da ipak želiš dizajnersku varijantu, a Manolica više nema - ostaje ti Jimmy Choo. Omiljeni brend vojvotkinje Kate u ponudi ima fantastične karirane salonke koje možeš nabaviti za 4000 kn. Investicija, ali i dalje si prošla bolje od Melanije!

Photo: reuters/pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com