Stars

Evo što nam donosi nastavak superzabavnog krimića 'Nož u leđa' u kojem ponovno briljira Daniel Craig

  • 'Nož u leđa' koji je izašao 2019. godine jednako je oduševio i publiku i kritiku, a sad je stigao i njegov nastavak
  • 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' ponovno na filmsko platno dovodi Daniela Craiga kao briljantnog južnjačkog privatnog  istražitelja Benoita Blanca, ali u priči odvojenoj od originala i klana Thrombey
  • Prilikom razgovora za Variety, Daniel Craig je otkrio da će rado snimati nove nastavke sve dok ih je Rian Johnson voljan pisati

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine je 'Glass Onion: A Knives Out Mystery', u kojem su Daniel Craig i scenarist i redatelj Rian Johnson još jednom ujedinili snage nakon što je prvijenac 'Nož u leđa' iz 2019. oduševio i publiku i kritiku. Iako treći film u kojem se legendarni engleski glumac pojavljuje kao briljantni južnjački privatni istražitelj Benoit Blanc još nije napisan, Daniel Craig je na festivalu jasno dao do znanja da će u budućnosti rado ponovno zaigrati istu ulogu.

Možda vas zanima Colinu Farrellu su u Veneciji pljeskali čak 13 minuta zbog ovog filma, jedva ga čekamo pogledati! Rubrika Life&style Life&style

- Ako ih on nastavi pisati, ja ću ih nastaviti raditi, rekao je Daniel, pokazujući na Riana Johnsona i komentiravši da je ideja snimanja ostalih filmova toliko primamljiva upravo zahvaljujući njemu, divnom piscu zbog kojeg Daniel istinski uživa u zajedničkoj suradnji.

Uz Daniela Craiga i Riana Johnsona, u razgovoru za Variety su se pridružile i njihove kolegice Janelle Monaé, Leslie Odom Jr., Kate Hudson i Madelyn Cline, ne bi li novinarki časopisa Angelique Jackson otkrile nešto više o ovoj željno očekivanoj detektivskoj priči  koja je svojom premijerom na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu još jednom uspjela zaraditi pohvale kritike.

Iako 'Glass Onion' prikazuje Daniela koji istražuje ubojstvo na način sličan onome kakav smo imali prilike videti u filmu 'Nož u leđa', novi je film priča odvojena od originala, koja se fokusira na novu misteriju s novom postavom likova odvojenih od klana Thrombey. Upitan bi li želio pomiješati glumce iz oba filma u budućim nastavcima, iako nije u potpunosti isključio tu mogućnost, Rian je naglasio da je samostalna priroda ono što ovu franšizu u usponu čini toliko posebnom.

Mala sirena Možda vas zanima Prvi trailer za 'Malu sirenu' izgleda prekrasno, evo što sve znamo o ovom Disneyjevom dragulju Rubrika Life&style Life&style

- Dio zabave ovdje i je ideja da to nisu nastavci, već potpuno nove knjige i potpuno nove priče. Za mene, ideja za sljedeći film, a pokušat ću ostati u istom stanju svijesti i dok ga budem pisao, je da se ne radi o pokušaju nadmašivanja prethodnog filma, već samo o pokušaju stvaranja nečega što će nas iznenaditi i isto tako, nadam se, iznenaditi, a time i oduševiti publiku, zaključio je redatelj.

Film 'Glass Onion' imat ćemo priliku gledati u odabranim kinima ovog studenog, prije nego što se krene emitirati na Netflixu od 23. prosinca.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0