Stars

Eva Longoria otkrila tko je previše popio na njezinom vjenčanju, ali i na čijem se vjenčanju ona "udesila"

  • Glumica Eva Longoria prisjetila se svog vjenčanja za Jose Antonia Bastona i otkrila kako su se dva slavna uzvanika posebno dobro zabavila
  • Pjevač Ricky Martin i dizajnerica Victoria Beckham su bili toliko sretni zbog svoje prijateljice da su popili koju čašicu previše
  • No nije ni Eva nevinašce jer priznaje da je toliko popila da ni sama ne pamti drugu svadbu Kim Kardashian

Glumica Eva Longoria ovih dana promovira svoj novi film "Dora istražuje izgubljeni grad", ekranizaciju poznatog dječjeg crtića. Pritom je u nizu televizijskih intervjua rado podijelila nekoliko anegdota iz vlastitog života. Prisjetila se tako i svog vjenčanja za sadašnjeg supruga Jose Antonia Bastona koja se održalo u Meksiku 2016. godine te otkrila koja su se to dva slavna uzvanika najbolje zabavila, ali i popila koju čašicu viška. Riječ je o pjevaču Rickyju Martinu i dizajnerici Victoriji Beckham.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Dok je Ricky poznat kao veliki zabavljač, informacija o "zabavnoj" Victoriji iznenadila je mnoge. Gospođa Beckham je u javnosti poznata kao hladna žena koja se rijetko smije, no njezina bliska prijateljica Eva tvrdi da je zapravo daleko od toga. Dugogodišnje prijateljice rado provode slobodno vrijeme skupa te ne skrivaju kako zajedničke večeri vole provoditi ispijajući tekilu ili dobro vino.

 | Autor: Xposurephotos Xposurephotos

Bliska prijateljica i vjenčana kuma

Eva je uoči svog vjenčanja Victoriju zamolila i da joj dizajnira vjenčanicu. "Htjela sam da moja vjenčanica bude posebna  i dizajnirana s ljubavlju i znala sam da će to baš Viktorija to napraviti s ljubavlju..." - rekla je. No, Posh Spice nije bila samo dizajnerica svečane haljine već je odabrana i za jednu od kuma. "Viktorija je bila i moj svjedok na vjenčanju pa možemo reći da je to bio vikend Victorije Beckham. Stvarno je bila najbolja i najslađa osoba koju si mogao poželjeti toga dana. Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica pa je  i za nju to bio vrlo poseban dan." - otkrila je 44-godišnja glumica.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Vjenčanje koje je ostalo u magli

Osim vlastitog vjenčanja Eva se prisjetila još jednog slavnog vjenčanja. Odnosno bolje reći nije prisjetila jer i sama priznaje kako je bila "toliko pijana da joj je sve u magli". Riječ je naime o vjenčanju starlete Kim Kardashian i košarkaša Krisa Humphriesa koje se održalo 2011. godine. Poput Eve, na njega su zaboravili i mnogi drugi budući da je brak potrajao rekordna 72 dana.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ne kaže se uzalud treća sreća

Starleta i glumica ipak imaju nešto zajedničko. Obje iza sebe imaju propali brak s košarkašem te bračnu sreću pronašle tek u trećem pokušaju. Za Evu je to prethodno spomenuti meksički biznismen Jose Antonio Baston s kojim se glumica prvi puta ostvarila  i u dugoočekivanoj ulozi - onoj majke. U srpnju 2018. godine rodila je sina Santiaga ze kojeg ističe kako joj je najveća radost i snaga.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0