Stars

Eva Longoria pokazala zavidnu figuru nakon poroda

  • Instagram profil Eve Longorije ovih dana obiluje golišavim slikama s obiteljskog odmora 
  • Lijepa glumica je očito uspjela skinuti višak kilograma koje je nakupila u trudnoći 
  • Na većini objava pozira sa svojom najvećom ljubavi - malenim sinčićem Santiagom

Glumica koja je u 43. godini života dobila svog prvog sina ovih dana uživa na suncu i ponosno pokazuje svoje post-trudničko tijelo uz bazen. Novopečena mama svakodnevno objavljuje fotografije sa svog obiteljskog odmora gdje uživa s najbližima i izgleda bolje nego ikad. Evin sinčić, Santiago Enrique Bastón, koji će 19. lipnja proslaviti tek prvu godinu života, u potpunosti je okupirao lijepu glumicu koja svaki trenutak provodi u njegovom društvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Očigledno je da poznata kućanica uživa u svojoj novoj ulozi, a uspjela je i skinuti višak kilograma koje je nakupila u trudnoći. Iako su ove fotografije izazvale lavinu pozitivnih komentara na račun njezine linije, Eva je neko vrijeme bila na udaru kritika te je naporno radila kako bi skinula trudničke kilograme. Zdrava prehrana i mukotrpni treninzi su brzo pokazali rezultate i vratili joj staru liniju.

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Podsjetimo, Eva je malenog Santiaga dobila s medijskim mogulom i biznismenom José Pepe Bastonom. Upoznali su se na jednoj holivudskoj zabavi, a "kliknuli" tek nakon nekog vremena. Oženili su se nakon tri godine veze, a da očekuju sina Eva je otkrila u showu Ellen DeGeneres. Dvoje supružnika uživa u zajedničkom životu, a Eva često ističe kako je Pepe jedan od najzgodnijih i najkarizmatičnijih muškaraca kojeg je ikad srela. Njoj je ovo treći brak, a mogli bismo reći i - treća sreća. 

Možda vas zanima Spremna za promjenu? Ovih 10 frizura hit su ovog proljeća i nećeš im odoljeti! Rubrika Beauty Beauty

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Photo: Instagram/@evalongoria

Komentari 0