Stars

Victoria Beckham danas slavi rođendan i evo zašto joj stvarno skidamo kapu!

  • Victoria Beckham danas slavi 45. rođendan
  • Iako je mnogi kritiziraju, Victoria je izgradila impresivnu karijeru
  • Osim što naporno radi na svom brendu, uvijek se trudi provesti vrijeme sa svojom velikom obitelji

Victoria Beckham danas slavi 45. rođendan! Da, da, bivša Spajsica, danas poznata modna dizajnerica, rođena je 17. travnja 1974. godine u Harlowu i lagano kroči prema petom desetljeću života. Supruga nogometaša Davida Beckhama i majka četvero djece veoma je medijski eksponirana i izložena brojnim kritikama. Zamjeraju joj skrivanje iza velikih naočala, izostanak osmijeha i mršavost te govore da je antipatična i netalentirana, ali nama se čini da se Vicky ne obazire previše te da to nije zaustavilo njen razvoj. Dapače, na polovici četrdesetih jača je nego ikada prije.

Svijet visoke mode nije ju lako prihvatio

Iako je kao pjevačica postala planetarno popularna, čini se da je Victoria htjela otići dalje od svog "Posh" imidža. Odlučila se baciti u modne vode, ali svijet visoke mode nije ju dočekao baš sasvim raširenih ruku. Iako je po virtualnom svijetu 2008. bilo manje hejtera, ni struka ju nije obožavala. Činilo se da je njena modna karijera još jedan bizaran hir žene etiketirane kao "supruga slavnog nogometaša". Ipak, u jesen 2008. godine, Victoria je predstavila svoju prvu kolekciju čiji su temeljni motivi, suprotno svim očekivanja, bili minimalizam, sofisticiranost i elegancija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud to celebrate #IWD this year with my design for @netaporter benefitting @womenforwomen x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Do 2012. godine zaradila je priličnu količinu novca, a počela su pristizati i brojna priznanja. Danas je u njenom dizajnu šeću brojna poznata lica, a među najpoznatijim obožavateljicama njenog brenda nalaze se Meghan Markle, Melania Trump i Eva Longoria. Danas je njen brend toliko moćan da je ona ta koja pomaže u promociji Davidovog brenda, a ove godine napravila je veliki korak naprijed. Odrekla se korištenja prave kože u proizvodnji odjeće i pokupila pohvale, a priredila je i nekoliko uspješnih suradnji s brendovima poput Reeboka i Estee Lauder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amazing day yesterday!! @lagalaxy Congratulations @davidbeckham and team DB! Kisses x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kakvo samopouzdanje!

Iako je celebsice obožavaju, Victoria je odlična u samopromociji. Na sve važne događaje ona nosi isključivo svoje kreacije. U visokom stadiju trudnoće, na kraljevskom vjenčanju Kate i Williama, Vicky je odjenula tamnoplavu haljinu s kojom se definitivno upisala u povijest. U vlastitom dizajnu blistala je i na vjenčanju Meghan i Harryja u svibnju prošle godine. Kakvo samopouzdanje, zar ne? Zauzela je stav i odabrala, među hrpom drugih, nominalno jačih, dizajnera, neumoljivo vjerovati u sebe i svoj talent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

S druge strane, izvan poslovnog svijeta, čini se da je Vicky stvarno brižna mama. Jedan od dokaza tome je i njen Instagram profil prepun njene djece, a posebno malene mezimice Harper Seven koja joj neprestano poklanja crteže. Ipak, šuška se kako stvarno nije lako biti dijete Beckhamovih. Iako su veoma bogati, Victoria i David djecu uče da odgovorno zarađuju svoj džeparac, a najstariji sin Brooklyn svoj je novac neko vrijeme zarađivao radeći na benzinskoj crpki. 

Kakvo god mišljenje ti imala o njoj, priznajmo si - Vicky se stvarno trudi! I, da, želimo joj uspjeh i u novoj godini života!

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0