Stars

Englezi u panici: Želi li Meghan Markle biti prava kraljevska ili holivudska princeza?

  • Vojvotkinja od Sussexa u tajnosti je angažirala američku PR tvrtku koja će joj pomoći kad je u pitanju njezin negativan imidž u javnosti
  • Svi njezini potezi i koraci uvijek su praćeni kritikom pa će PR tvrtka imati puno posla
  • Ovim potezom, Meghan je još jednom naljutila Britance koji ovaj potez vide kao još jedan dokaz da ona odbija slijediti kraljevska pravila

''Želim srušiti Internet'' rekla je Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa koja je ovog ljeta imala posebnu ulogu gostujuće urednica britanskog izdanja magazina Vogue. Nakon ljeta koje je bilo puno negativnih naslova, Meghan je odlučila ponovno uzeti kontrolu nad svojim javnim imidžem koji u posljednje vrijeme i nije tako slavan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Meghan Markle u zlatnom kavezu: "Frustrirajuće je i stresno ne imati svoj glas" Rubrika Stars Stars

Niz odluka koje je donijela vojvotkinja bliže su Hollywoodu nego onome što pripadnici kraljevske obitelji to smatraju prikladnim. Zapravo, neki su već zabrinuti te se postavlja logično pitanje: Želi li Meghan postati prava princeza ili kalifornijska princeza? Naime, Meghan odlučila promijeniti svoj PR tim te je unajmila kontroverznu PR tvrtku Sunshine Sachs koja se bavi upravljanjem kriznim situacijama. Sunshine Sachs je između ostalih zastupala i Harveya Weinsteina te Michaela Jacksona. Saznalo se i da je Meghan potrošila 6 tisuća funti na savjete vlasnika PR tvrtke, Shawna Sunshinea te na prijatelja Keleigh Thomas Morgana koji je bio uz nju dok je snimala seriju 'Suits'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

PR tvrtka stoji i iza princa Harryja koji je, unatoč suprotnim savjetima kraljevskih savjetnika, krenuo promovirati internetsku inicijativu za eko putovanja. Savjetnici su mu rekli kako će ga javnost sigurno pitati kako opravdava svoju podršku toj eko inicijativi nakon što je u 11 dana koristio četiri privatna leta. Harryjev odgovor na ovo pitanje koje mu je bilo upućeno je glasio da je 99 posto njegovih leta komercijalno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Kraj jedne kraljevske ere - Harry i Meghan službeno napustili Williama i Kate Rubrika Stars Stars

I ovih dana su se mediji dignuli na noge nakon što je Meghan odlučila otputovati na dva dana u New York kako bi bodrila prijateljicu Serenu Williams u finalu US Opena umjesto da otputuje u Balmoral kao gošće kod kraljice. Sve te aktivnosti bile su razlog pitanja hoće li Harryjeva i Meghanina budućnost zapravo biti u Los Angelesu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

The Sun piše kako izvori bliski paru tvrde da su vojvoda i vojvotkinja razgovarali kako bi u budućnosti mogli provesti značajno vrijeme u Kaliforniji u kojoj je Meghan rođena i odrasla. Za početak, Meghan se odlučila okružiti malim krugom ljudi, točnije nekraljevskim savjetnicima koje smatra 'svojim ljudima'. Kraljevski izvor je rekao: ''Meghan stvara tim koji nije ograničen tradicijom i propisima koje nalaže Palača kako bi radili nju i Harryja na strastvenim projektima. Tjednima je privatno tražila savjete PR tvrtke, a službeno ih je odlučila angažirati kad je pozvana da bude gostujuća urednica.'' Iako se radilo u britanskom izdanju magazina, Meghan je željela maksimalnu pokrivenost u Americi do koje joj je jako stalo kad su u pitanju mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Možda vas zanima Treća dadilja u kraljevskoj obitelji - Harry i Meghan smatraju je 'pravim blagoslovom' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@sussexroyal

Komentari 0