Stars
Ella Dvornik otkrila pravi razlog zašto se stalno šire glasine da je ponovno trudna

Ella Dvornik otkrila razlog zašto svi misle da je trudna: "Trbuh je bio krinka za moju kleptomaniju"

  • Influencerica Ella Dvornik svjesna je kako je često meta raznoraznih tračeva
  • Od priča da je u sekti zbog stila oblačenja preko toga da se drogira pa sve do toga da krade parfeme po Splitu - izmišljenim glasinama ne zna se broj
  •  A ovoga je puta šaljivo odgovorila svim tračericama te u svom stilu odgovorila kako su glasine o ponovnoj trudnoći "zapravo krinka za njezinu skrivenu kleptomaniju"

Prije nekoliko dana Ella Dvornik je na svom Instagram profilu upitala pratitelje koje su zanimljive glasine čuli o njoj, a odgovori su bili bizarni.  "Bio je trač da si u sekti godinama, a sve zbog drugačijeg, originalnog stila", jedan je od prvih tračeva koja je Ella podijelila na svom Instagram storyju. "Da se drogiraš", također je jedan od odgovora koji je podijelila. "Dobro to je aktualno otkad sam se rodila", uzvratila je Ella.  "Da si prije krala parfeme po Splitu", na što je Ella odgovorila uz emotikone koji plaču od smijeha "Ovo je originalno".

Ella Dvornik pokazala kako izgleda nakon botoxa: "Mrzim peglat, al' ovo može!"

Potaknuta komičnim tračevima koji se šire po Splitu da je prije krala parfeme, Ella je uzvratila u svom stilu originalnom provokacijom. "Sada znate zašto stalno šire glasine da sam trudna, trbuh je bio krinka za moju skrivenu kleptomaniju parfema po Splitu. P.S ako sad nije idealno vrijeme da izbacim svoj parfem onda ne znam kad je", našalila se Ella u opisu nove Instagram fotke.

Charles Pearce i Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala zgodnog 25-godišnjeg Charlesa, ali i kako je ona tada izgledala u osnovnoj školi Rubrika Stars Stars

Jedna pratiteljica je tako komentirala "Nemoj te dragocjenosti trpati pod majicu, šta da koji padne i razbije se", na što joj je Ella uzvratila "Ništa, ukrast ću još hahaha". A potaknuta pričama o Elli kradljivici kroz šalu ju je druga upitala "Jesi ovo mužu ukrala čarape?"

Ella Dvornik povećala je i korigirala grudi, a pokazala je i rezultat: „Ljudi, vrijeme je za grudi“

A nedavno je Ella progovorila o trudnoći i možemo li od nje uskoro očekivati treće dijete. Objavivši fotografiju u crvenoj uskoj haljini, njezini su pratitelji stavili nešto drugačije od nje u prvi plan. Influencerica je odlučila reagirati pa je na svojem Storyju odgovorila svima.

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako želi izgledati, obožavatelji je zasuli komenarima "fuj" i "ružno" Rubrika Stars Stars

"Obožavam što na svakoj fotki bar 10% vas traži moj trudnički trbuh. Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta? Koliko god vi mantrali, treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim. Prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme", dodala je.

 | Autor: Screenshot Screenshot Ella o trećem djetetu

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0