Stars
Ella Dvornik je povećala grudi

Ella Dvornik povećala je i korigirala grudi, a pokazala je i rezultat: „Ljudi, vrijeme je za grudi“

  • Listopad je mjesec borbe protiv raka dojki, napomenula je Ella Dvornik na početku YouTube videa 
  • Stoga je influencerica javno progovorila o svojim (problemima s) grudima 
  • Priznala je kako se prošle godine uplašila za zdravlje svojih grudi, ali i da je radila korekciju te ih je i znatno povećala

Ella Dvornik je svoje iskustvo s grudima podijelila na svom YouTube kanalu u videu pod nazivom „Ljudi vrijeme je za grudi“. Otkrila je kako je u zbog vrlo velike asimetričnosti povećala svoje grudi za jedan broj.  

 | Autor: YouTube YouTube

Također je otkrila kako se prošle godine jako prestrašila za zdravlje svojih grudi. „Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled i na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara", rekla je Ella i dodala da je oko dva mjeseca patila zbog te ciste te kako joj nije nimalo bilo svejedno te joj je svašta prolazilo kroz glavu. 

Zatim je ispričala kako je došlo do toga da napravi korekciju svojih grudi. „Oduvijek sam imala male, a široke grudi. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo. Kada sam rodila Balie, mlijeko mi je došlo preko noći. Kad sam prestala s ispumpavanjem, one su se vratile na staro. No, lijeva dojka mi je bila veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati“ ispričala je Ella u videu. 

Ella Dvornik povećala grudi | Autor: YouTube YouTube

Za savjet je pitala liječnika koji joj je u Beogradu operirao nos. On joj je savjetovao kombinaciju implantata i masti. „Pristala sam na tu korekciju. Planirala sam napraviti jedan grupni video oko tog doživljaja, ali sam ostala trudna s Lumi dva mjeseca nakon toga“, kaže Ella. I dodala: „Rekao mi je da nikad nije vidio takvu asimetriju grudi, ali i bradavica“. Naime, ne samo da je Elli jedna dojka bila izrazito veća od druge već i bradavice "nisu bile na istom levelu", objasnila je. Jedna viša druga niža, kao da je riječ o dojkama dvije različite osobe, opisala je.

„Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam to zbog mene. Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us***a jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju“, zaključuje. 

Na kraju vloga pokazala je kolike su joj sada grudi, kako veličina nije pretjerana te kako joj izgleda cijela figura, sada, s novim grudima.

Ella Dvornik povećala grudi | Autor: YouTube YouTube

Iskrena kao i uvijek Ella je rekla kako nikad ništa ne skriva o sebi pa je tako progovorila i o estatskoj operaciji grudi jer njezino iskustvo možda nekome pomogne.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0