Stars

"Depresivno i bez ukusa, to nije mjesto za život!", bivša urednica Vougea narugala se uređenju doma Meghan Markle

  • Bivša dugogodišnja urednica britanskog Voguea, Alexandra Shulman narugala se uređenju kalifornijskog doma Meghan Marke i princa Harryja
  • Shulman je izjavila kako to nije mjesto za život jer mu nedostaje topline
  • Dodala je kako je Meghanin dom savršen primjer jaza između novca i ukusa

Novi kalifornijski dom Meghan Markle i princa Harryja naišao je na velike kritike bivše urednice britanskog Voguea. Alexandra Shulman rekla je kako ovom domu nedostaje topline, te je ovo još jedan primjer poznatog ponora između novca i ukusa. Meghan je povodom svog rođendana snimila video iz svog doma u kojima se obraćala ženama u nepovoljnom položaju.

"Iskreno, pokušala sam biti pozitivna u pogledu najnovije inicijative "tima Sussex". Ali još jednom ne uspijevam. Ali soba u kojoj je snimljen video? To je doista zločin", rekla je Schulman za Daily Mail. Svako ima svoj stil, naravno. Ljepota je u oku promatrača. 

Ella Dvornik Možda vas zanima Izgled Elline kuće u Istri nije baš oduševio sve pratitelje, neke je podsjetio i na kriminalističku seriju Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Meghan Markle u svom domu u Kaliforniji

"Ali doista, zašto živjeti u nečemu što izgleda kao interijer hotelskog lanca, nešto viđaš posvuda po svijetu od Mikonosa do Taipeija. Sigurna, neopterećena i - strašna riječ je... neutralna. Shvaćam da upadam u istu snobovsku zamku koju je Tatler učinio kad su kritizirali dekorativni stil Carole Middleton (majke Kate Middleton, op. a,) opisavši ga kao "vrlo Buckinghamshire", ali ovaj izgled poput recepcije toplica je tako razočaravajući. Bež od zida do zida možda djeluje relaksirajuće kad se trebate oporaviti od masaže vrućim kamenom, ali to nije mjesto za život", dodala je.

Kako da sićušni stan učiniš većim pomoću uradi sam ideja i dekorativnih trikova

Nema sumnje da se Harry želio odvojiti od tradicionalnih kraljevskih interijera u kojima je proveo toliko godina života i možda je imao puno više stolova od tamnog drveta natrpanih slikama u srebrnim okvirima, porculanskih sitnica, presvlaka boje rubina i ukrašenih krajolika razbacanih po tapetama nego plakata u tinejdžerskoj spavaćoj sobi pa je razumljivo da je želio nešto drugačije.  Ali veličanstvena vila Montecito prva je kuća koju je ikada posjedovao. Bila je to prilika da mjesto učini doista svojim.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial Neutralno uređen dom Meghan i Harryja

Jednako razumljivo, budući da je svojevrsni tip iz stare škole, iako se trudi dokazati suprotno, bez sumnje je izbor unutarnjeg uređenja prepustio Meghan, što bi objasnilo zašto izgleda baš poput stana u Torontu koji je ostavila iza sebe, slično bež i bezlično. Možda je tajna u tome što ovo zapravo nije njihova stvarna radna soba, već radije izložbeni prostor poput Garden Rooma gdje princ Charles priređuje velike večere - lažni prostor koji javno objavljuje, a ne prava blagovaonica u kojoj on i Camilla zabavljaju svoje prijatelje.

Strast ili ludost? Supruga je potrošila čak 400 000 kuna kako bi cijelu kuću uredila u rozoj boji Možda vas zanima Ova žena je potrošila 400.000 kuna kako bi cijelu kuću uredila u rozoj boji - suprug ju je podržao Rubrika Life&style Life&style

Ovo bi moglo biti mjesto na koje nam Meghan i Harry dopuštaju da "pronjuškamo" dok je ostatak kuće doista nered zanimljive umjetnosti, šarenog namještaja i knjiga, a ne poput ove prostorije koja je kao kataloški primjerak. Iako, naravno, imaju svoj kokošinjac za malo neuredne autentičnosti, zaključila je Shulman.

Photo: Instagram@meghanmarkle_official

Komentari 0