Life&style
Strast ili ludost? Supruga je potrošila čak 400 000 kuna kako bi cijelu kuću uredila u rozoj boji

Ova žena je potrošila 400.000 kuna kako bi cijelu kuću uredila u rozoj boji - suprug ju je podržao

  • Žena je potrošila više od 400.000 kuna pretvarajući kuću u ružičasti raj - iako njezin suprug u početku nije bio oduševljen
  • A nije ni čudo, obično muškarcima roza nije među najdražim bojama 
  • No, što muškarcu preostaje nego da udovolji ženi - ako ništa, radi mira u kući. No, možemo zamisliti koliko ga frendovi sad zezaju

Gemma Markland mjesecima je tragala po trgovinama za ružičastim namještajem prije nego što je uopće kupila svoju prvu kuću - četverosobnu nekretninu vrijednu 330.000 funti u Wiganu u okrugu Manchestera. Gemma sada u svojoj ružičastoj palači sa suprugom Kyleom i kćerkom Grace iz prethodne veze živi kao u bajci. Opsjednuta je ružičastom bojom - sve je rozo, od ulaznih vrata (čak i vrata garaže) do zidova, namještaja i ukrasa. Njezina Instagram stranica, koja zainteresiranima daje uvid u ovaj ružičasti raj (ili pakao, ovisno o ukusima), ima gotovo 300.000 obožavatelja.

Možda vas zanima Zamolili smo Renatu Sopek da osmisli svoje omiljene outfite za vježbanje, evo kako je odradila taj zadatak Rubrika Moda Moda

Gemma je rekla: „Da, sigurno sam potrošila oko 50.000 funti (odnosno 400.000 kuna) na dodatke i namještaj kako bih svoju kuću učinila 100 posto ružičastom. “Ipak pokušavam uštedjeti gdje mogu i sve sam samostalno uredila. No, osim što je zaluđena ružičastim namještajem, čak joj je i sva odjeća roza!

Ella Dvornik pokazala kako je kćerima uredila sobe u novom domu. Njihova reakcija je preslatka!

No, u svoju obranu ipak je napomenula: “Zapravo, ne nosim toliko ružičaste boje kao što biste mislili. Još nisam sasvim na toj razini - imam plave traperice i tamne majice kao i svi drugi. "Slično tome, nedavno sam objavila sliku svog automobila, koji je plavi i dobila sam toliko komentara kako su ljudi bili iznenađeni što nemam ružičasti automobil."

"Kyle mi se smije, jer ću s veseljem potrošiti 9000 kuna na stol ako sam sigurna da je to savršena ružičasta nijansa, ali neću platiti majstoru da nam postavi tapete." Dakle, u početku suprug Kyle nije bio oduševljen ružičastim interijerima, ali sada podržava ideju i čak je sam predložio stolice u boji ružičastog rumenila.

Nakon niza godina koje je provela kao podstanarka gdje njezina kreativnost nije smjela doći do izražaja, no oduševljena kupnjom vlastitog doma, imala je na umu samo jednu nijansu. “Kyle i ja čak smo na našem vjenčanju ukrasili interijer u zlatno rozoj boji, tako da, naravno, postojala je samo jedna boja kojom sam željela ukrasiti naš prvi dom."

Bradley Cooper Možda vas zanima Bradley Cooper dao 30 milijuna kuna za novu kuću, ali nikome nije jasno što je vidio u njoj Rubrika Life&style Life&style

"Isprva mu se nikako nije sviđala ideja života u ružičastoj kući, pa sam mu rekla da ću tako urediti samo Graceinu spavaća soba i moj ured. “Čim sam počela kupovati dodatke, predomislio se. Svi me uvijek pitaju kako sam natjerala muža da pristane živjeti u ovom ružičastom raju, ali on to voli i misli da to izgleda sjajno."

Nakon pedantnog pročešljavanja trgovina namještaja i kućnih potrepština, Gemma je nakupila impresivan niz ružičastog blaga. Nastavila je: „Trebali su mi mjeseci. Uređivala sam dom neko vrijeme, kupujući stvari koje su mi se svidjele kad god bih ih ugledala. Ljudi mi kažu da su slike mog doma vrlo estetski ugodne, što me čini sretnom, jer je skladan izgled prostora upravo ono čemu sam težila."

Školovala se za liječnicu, ali radije dane provodi u čišćenju i kuhanju jer "obožava služiti svog muža"

“Obično sam prvo namještaj filtrirala po bojama, a zatim sam tražila stvari koje su mi se svidjele. "U par navrata sam se zaljubila u komad namještaja koji nije došao u ružičastoj boji, pa sam ga svejedno kupila, a zatim ga sprejem obojila. 

Neposredno prije useljenja napravila je Instagram profil pod nazivom The Markland Home - uglavnom kako bi mogla imati mjesto gdje će čuvati svoje fotografije i osvrnuti se koliko je daleko dogurala. Na njezino iznenađenje, njezine slike okupile su more obožavatelja koji su neprestano hrlili na stranicu da vide što će dalje objaviti.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0