Moda

Zamolili smo Renatu Sopek da osmisli svoje omiljene outfite za vježbanje, evo kako je odradila taj zadatak

  • Ako razmišljaš počastiti se s nekoliko novih sportskih modnih komada za vježbanje, aktivnosti na otvorenom ili jednostavno opuštajuće šetnje, Renata Sopek ima nekoliko prijedloga za tebe
  • Naša poznata voditeljica i zaljubljenica u vježbanje posjetila je Arena Centar i probrala nekoliko genijalnih komada iz šarolike ponude trgovina
  • Sve je uklopila u šest efektnih i funkcionalnih stajlinga u kojima će treninzi u narednim mjesecima biti lakše podnošljiviji, a motivacija na vrhuncu!

Iako si trenutno vrlo vjerojatno mislima već na plaži, to ne znači da bi trebala zapostaviti vježbanje. Osim što ćeš se nakon odrađenog treninga osjećati bolje i zadovoljnije sobom, vježbanje potiče lučenje endorfina, hormona zaslužnog za dobro raspoloženje. 

To dobro zna i Renata Sopek koja redovito vodi računa o svom zdravlju i ne propušta svoje treninge, čak ni u ljetnim mjesecima. Upravo smo od nje potražili savjete kako se odjenuti za trening ili aktivnosti u prirodi kojima se posebno radujemo u ovim toplim danima. Zajedno s Renatom posjetili smo Arena Centar i za tebe odabrali šest trendi sportskih stajlinga koji će ti dati dodatnu motivaciju za trening i osigurati ti brojne komplimente.

Stajling #1

Ne postoji ništa dosadnije od vježbanja u crnom stajlingu od glave do pete. Ubaci malo boje i printa u svoje odjevne kombinacije za teretanu, vožnju bicikla, šetnju prirodom ili planinarenje. U Arena Centru pronašli smo hrpu cool tajica raznih dužina i kombinacija boja, a Renati se posebno dopala ova razigrana kombinacija u bijeloj, crnoj i breskva boji koja će ti odlično pristajati na preplanulu put. 

 | Autor: Top Reebok, Polleo Sport - 299,99 kn; tajice Reebok, Polleo Sport - 499,99 kn; šuškavac Adidas - 599 kn; tenisice Tommy Hilfiger, Icon - 899 kn - sve dostupno u Arena Centru

Obzirom da su tajice visokog struka, ne moraš brinuti hoće li ti ispasti trbuščić, a umjesto klasičnog topa predlažemo ti da ih uskladiš s kratkim sportskim topićem i šuškavcem. Također pripazi da su tenisice u kojima vježbaš dovoljno udobne, a istovremeno stajliš, kako bi ih mogla isfurati i na svakodnevne odjevne kombinacije.

Stajling #2

Ukoliko preferiraš širu odjeću za trening i aktivnosti na otvorenom, odlična alternativa tajicama su šire hlače u kombinaciji s jaknom od istog šuškavog materijala koju bi bilo dobro ponijeti sa sobom u torbi, kako nakon treninga ne bi znojna izlazila na hladnoću, jer sigurni smo da sportski outfit sigurno ne kupuješ isključivo za ljetne mjesece.

 | Autor: Top Adidas, Sport Vision - 303,20 kn, hlače Nike, Sport Vision - 384,30 kn; šuškavac Adidas, Sport Vision - 479,20 kn, boca za vodu Adidas, Sport Vision - 59 kn - sve dostupno u Arena Centru

Ono što nikad ne bi smjela preskočiti ponijeti na trening ili u prirodu je boca vode. Znamo koliko je važno unositi dovoljnu količinu vode kako tvoj organizam ne bi dehidrirao, a posebno sada kada temperature svakodnevno premašuju visokih 30 stupnjeva.

Stajling #3 

Za ljubiteljice pripijenih odjevnih komada koji prate liniju tijela Renata je odabrala jednostavne, elastične tajice i top bez rukava u sivoj boji koji lagano stišću tijelo i figuru vizualno čine mršavijom. 

 | Autor: Top, Adidas - 379 kn, tajice Adidas - 599 kn; majica Champion - 230,30 kn; tenisice Skechers - 475,30 kn; sat Skechers - 349 kn - sve dostupno u Arena Centru

Preko ramena ležerno prebaci majicu dugih rukava. Naš prijedlog je majica u jarkožutoj boji koja je ove sezone apsolutni 'must have'. Ne samo da će podignuti jednolične outfite za vježbanje, već će odlično pristajati i uz svakodnevne stajlinge, preko duge bijele košulje, na traperice ili elegantnu slip suknju.

Stajling #4

Ako ne podnosiš vrućine i tražiš jednostavan outfit za vježbanje u kojem će ti biti ugodno i veći dio tijela otkriven, predlažemo ti da škicneš u trgovine u Arena Centru i provjeriš ponudu sportskih kratkih hlačica. Uvjeravamo te da ćeš sigurno pronaći model po svom ''guštu''. 

 | Autor: Top Converse - 189 kn; kratke hlače Adidas - 215,20 kn; girja Polleo Sport - 80 kn; sat Skechers - 349 kn - sve dostupno u Arena Centru

Renata će ovog ljeta svoje treninge snage s girjom odrađivati u fluorescentnim narančastim hlačicama i bijelom topu s plavim obrubom, a pomoć pri treninzima u svakom trenutku bit će joj ovaj efektni bijeli sat koji odlično pristaje i uz elegantne odjevne kombinacije.

Stajling #5

Jesmo li ti rekli da ćeš u Arena Centru pronaći sve što ti treba za kvalitetan trening! Pogledaj samo koje cool tenisice i veliku, praktičnu torbu je pronašla Renata i vješto ih uskladila sa šarenim kratkim hlačicama i majicom kratkih rukava koje su često i omiljeni odabir žena, jer se lako prilagođavaju stajlinzima za razne prigode. 

 | Autor: Majica Adidas, Sport Vision - 229 kn; kratke hlače Nike - 269 kn; sportska torba Reebok, Polleo Sport - 299,99 kn; tenisice Tommy Hilfiger, Icon - 1049 kn - sve dostupno u Arena Centru

Velika sportska torba ili ruksak obavezan su dio opreme za vježbanje jer sa sobom u bilo kojem trenutku možeš ponijeti sve ono što ti je potrebno da izguraš naporan trening - rezervnu majicu, tenisice, bocu s vodom, ručnik, proteinski shake, energetsku pločicu...

Stajling #6

Osim što u svom ormaru ima brdo sportskih tajica u svim bojama, baš poput ovih ljubičastih ljepotica, Renata pomno vodi računa i o sportskim modnim dodacima koji, osim što su lijepi za vidjeti, imaju i svoju funkciju. 

 | Autor: Top Nike - 269 kn; tajice Nike - 579 kn; šilterica Adidas - 139 kn - sve dostupno u Arena Centru

Dok trenira na otvorenom, posebno kada je jako sunce, Renata uvijek svoje lice štiti šiltericom. Kapa, baš kao i sredstva sa zaštitnim faktorom, štiti kožu lica od štetnih UV zraka, a i trening je lakše podnošljiv kada sunce ne udara direktno u glavu.

 

Fotografije: Marko Grubišić
Styling: Ivana Pavić

Make up: Sanda Sopek za jane iredale
Frizura: Ruža Institut Kérastase

Photo: None

Komentari 0