Stars
Danijela Dvornik uživa u vikendici, a zna se dobro baciti i na posao! Pogledaj kako je uredila ljetnu kuhinju

Danijela Dvornik zasukala je rukave! Pogledaj kako napreduju radovi u njenoj novoj ljetnoj kuhinji

  • Danijela Dvornik i dalje uživa u svojoj vikendici na Braču, ali zna se dobro baciti i na posao
  • Osim što je pokazala kako uistinu ima smisla za uređenje doma te je zavrijedila sve superlative na račun dobrog ukusa uredivši unutarnju kuhinju, na Instagramu se pohvalila i novom ljetnom kuhinjom na terasi
  • Uz čašicu hladnog vina i slatke lubenice, a uskoro i dobrog roštilja, pozdravila je svoje pratitelje

Zamijeniti metropolu nekim manjim mjestom mnogima teško pada, a s druge strane neki upravo u tome pronađu mir i zadovoljstvo.  Danijela Dvornik upravo je pronašla svoju mirnu luku u vikendici na otoku Braču, a da je prava majstorica kada je riječ o uređenju doma dokazala je i ovoga puta. Nakon što je u travnju uredila unutarnju kuhinju te pobrala more superlativa na račun ukusa i stila i savršenih kombinacija boje i rasvjete, tada je kazala:

Danijela Dvornik pohvalila se novom kuhinjom, izgleda stvarno prekrasno: "Svijetli kao Betlehem!"

"U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedilo) pa kad sve raspalim svijetli ko Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se", napisala je Danijela.

Danijela Dvornik odmara se u svojoj vikendici na otoku Braču Možda vas zanima Danijela Dvornik pokazala ‘mrcinu’ s kojom obilazi otok, ali u oko je upadala i njezina dotjerana linija Rubrika Stars Stars

I tako se Danijela opet primila alata, zasukala rukave i konačno bacila na uređenje vanjske terase i ljetne kuhinje, koja ne da svijetli poput Betlehema -  već poput Dubaija.

@danijeladvornik

 

♬ The Night Café - Clint Mansell

Od mramornih pločica do sudopera i plinskog grilla, bit će to pravo mjesto za ljetne fešte i spremanje sočnih roštilja. Zavidimo ti Danijela, pri samoj pomisli zazubice nam same od sebe kreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Win a SWatch Q dndnha and Royal Mail 007 Stamps | Bond Lifestyle

Danijela Dvornik uređuje vikendicu, hoće li joj uspjeti izazov s jednom egzotičnom biljkom?

"A sad dok djeca spavaju da nazdravim malo s vama, malo hladnog vina, i sad ću pojist lubenicu ili kako mi to zovemo dinju, Imam hladnu, slatku, prekrasnu. I to je to - dok se djeca ne probude. Tako da vas napuštam", poručila je Danijela svojim pratiteljima u videu na Instagramu. Odmori se Danijela zaslužila si!

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0