Stars

Danijela Dvornik pohvalila se novom kuhinjom, izgleda stvarno prekrasno: "Svijetli kao Betlehem!"

  • Danijela Dvornik pokazala je kako uistinu ima smisla za uređenje doma te je zavrijedila sve superlative na račun dobrog ukusa
  • Naime, na Instagramu se pohvalila svojom novom kuhinjom savršenih kombinacija boje i rasvjete
  • "Svi detalji čine savršenu cjelinu koja prostoru daje neopisivu ugodnu toplinu" bili su samo neki od komplimenata

Da su bijele kuhinje out, a da crne počinju vladati svijetom interijera i naših domova, dokazala je i Danijela Dvornik te se pohvalila na Instagramu kako je uredila svoju novu kuhinju, a vidjevši fotografije sigurni smo kako se nije štedjelo. Danijela, vjerujemo kako ćeš sada još više uživati u kuhinji.

Možda vas zanima Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik Rubrika Stars Stars

Danijela Dvornik uživa na Plitvicama s tajanstvenim fotografom: Zgodan je i mlad, ne da mi da ga pokažem

"U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela (nije se štedilo) pa kad sve raspalim svijetli ko Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se", napisala je Danijela.

Glumica Anja Šovagović komentirala je "Isplatilo se, draga Danijela. Izgleda prekrasno", a Danijela je samouvjereno odgovorila "Znam". Jedna pratiteljica nasmijala nas je napisavši kako bi u takvoj kuhinji njoj odmah došla volja za kuhanjem. "Predivna kombinacija boja, materijala, jako ugodna i inspirativna istovremeno, bravo umjetnice" bili su samo još neki od komplimenata za dobar izbor i ukus.

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0