Stars
Danijela Dvornik odmara se u svojoj vikendici na otoku Braču

Danijela Dvornik pokazala ‘mrcinu’ s kojom obilazi otok, ali u oko je upadala i njezina dotjerana linija

  • Kako izgleda njezina otočka svakodnevica, Danijela Dvornik često pokazuje svojim pratiteljima
  • Ovaj put pohvalila se novim suputnikom koji će sigurno dobro doći u njezinim bračkim avanturama
  • No, mnogi njezini pratitelji pohvalli su i Danijelinu liniju koju je ovaj put istaknula u tajicama s maskirnim uzorkom

Otočki život mnogima se može činiti monoton, ali ne i kad je Danijela Dvornik u pitanju. Sigurni smo da njezini mnogi pratitelji očekuju novosti s kojima ova Splićanka krati svakodnevicu, bilo je da je riječ do uređivanju maslinika, rekreaciji u prirodi ili kreativnim rješenjima u svom domu. Svoje pratitelje sada je iznenadila pokazavši im svoje novo društvo koje će joj dobro doći na Braču. Kako kaže, radi se o  mrcini, a izabrala je i najboljeg. 

Možda vas zanima Danijela Dvornik uživa na Plitvicama s tajanstvenim fotografom: Zgodan je i mlad, ne da mi da ga pokažem Rubrika Stars Stars

‘’Dobro jutro! Želim Vam pokazati jednu svoju novu mrcinu koju koristim za prijevoz po mjestu. Nije metla, nije ni bicikl, to vam je jednostavno električni romobil’’, nagovijestila je Danijela. 

Mama poznate influencerice Elle Dvornik ispričala je kako joj se ideja o nabavci prijevoznog sredstava s kojim može brzo stići na željene lokacije na otok već par godina mota po glavi. O izboru električnog romobila dosta je razmišljala, a pomogle su joj i recenzije. 

Danijela Dvornik pohvalila se novom kuhinjom, izgleda stvarno prekrasno: "Svijetli kao Betlehem!"

‘’ Ovaj električni romobil ima odličnu bateriju koja traje i traje, domet mu je 45 km i može razviti brzinu do 25 km. Tako da sam sada mobilna i mogu s njim i do Supetra. Zgodan mi je i zbog toga što mogu s njim u Split, sklopiv je i teži 14 kg. Kad prođem s njim kroz mjesto zavide mi i djeca. Baka na romobilu! Možda Balie bude oduševljena’’, napisala je u svojoj objavi Danijela. 

No, osim romobila pozornost je ukrala i svojom linijom u mladenačkom outfitu. U tajicama s maskirnim uzorkom, tenisicama, kratkom sportskom jaknom i ruksakom na leđima, uz romobil, Danijela je pokazala kako godine zaista nisu važne, a mnogi su primijetili I njezinu dobru  liniju. 

Danijela Dvornik uređuje vikendicu, hoće li joj uspjeti izazov s jednom egzotičnom biljkom?

‘’Odlično izgledate’’, ‘’Svaka ti čast ženo, gledaj ti linije i stava’’, ‘’Superbaka’’, ‘’Moderna nona’’, ‘’Vi ste moj idol’’, ‘’Kad si mlad u duši, to je pravo zadovoljstvo’’, ‘’Koja si ti kraljica…tako treba…uživanje na 100’’, neki su od komentara. 

Izgleda kako će Danijela polako priprema za ljetnu sezonu koju obično provodi u obiteljskoj kući u Sutivanu na otoku Braču. Vjerujemo kako neće nedostajati i još iznenađenja iz njezine otočke oaze

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0