Stars

Danijela Dvornik se požalila svima: "Takav level stresa i torturu još nisam doživjela, ne mogu više!''

  • Danijela Dvornik nerijetko čuva svoje unučice, ali do sada još nije imala ovakav izazov
  • Kako su se Ella Dvornik i Charles Pearce zaputili u Istru, baka je ostala sama s Balie, Lumi i obiteljskim ljubimcima
  • Kako je to izgledalo i što je sve pošlo po zlu otkrila je svojim pratiteljima 

Ella Dvornik i suprug Charles Pearce već neko vrijeme traže novi dom i iz tog razloga zaputili su se u Istru na dvodnevni boravak. Za baku Danijelu Dvornik to je značilo samo jednu stvar – potpun angažman ‘baka servisa’. Splićanka je tako ostala sama s dvije razigrane unučice, uskoro jednogodišnju Lumi i trogodišnju Balie, ali i obiteljske ljubimce. Da joj to bio najizazovniji dan u životu, povjerila se svojim pratiteljima na Instagramu. 

Možda vas zanima Danijela Dvornik objavila razgovor s unukom Balie, pratiteljica ju prozvala da je zaluđena Instagramom Rubrika Stars Stars

''Javljam vam se iz ludare koja je trenutno na drugoj lokaciji. Jučer je bio 'dan D'. Takav level stresa još nisam doživjela u životu. Ja, dvoje djece, dvije mačke i pas, ne trebam uopće pričati kakva je tortura bila’’, započela je Danijela u svom storyju dok joj je sjedila u kućnom ogrtaču i krilu zabavljala trogodišnju Balie u domu njezine kćerke Elle. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Danijela, koja formu održava i šetnjama na Sljemenu, jedva se hvatala u koštac s brojnim zahtjevima svojih unučica

‘’Mijenjaj gaće, vodi na mokrenje, daj jest, daj bočicu, ova plače, ona plače, uzima joj igračke, daje joj igračke'’, potužila se Danijela. 

Možda vas zanima "Svaka čast, kraljice!" Danijela Dvornik sponatnim potezom oduševila pratitelje Rubrika Stars Stars

Uz pune ruke posla, 53-godišnja Splićanka se potužila i kako je ostala bez interneta, a pokvarila joj se i mašina za pranje rublja

‘’Ne znam što da vam kažem. U svakom slučaju nekako sam izgurala, još moram izgurati do danas popodne, kada se Ella vrati bit će lakše. Ali ovo, mislim da ću ih sljedeći put čuvati kad budu imale 18 godina, kada prijeđu u punoljetnost. Ne mogu više’’, rekla je vidno umorna Danijela. 

U sljedećem javljanju na Instagram storiju, nakon što je ostavila Balie u vrtiću, Danijela se obratila pratiteljima koji su joj pružili podršku.

Možda vas zanima Danijela Dvornik pokazala što se dogodi kad ju pukne "ajmo skakat'" Rubrika Stars Stars

‘’Hvala vam svima na podršci, znam da ima još baka koje su sličnoj situaciji kao i ja. Nije to da se ne može, ali vjerujte mi sljedeće godine u ovo vrijeme idem na Kilimandžaro’’, najavila je Danijela. 

Baka dviju prekrasnih unučica tako je omogućila mali predah Elli i Charlesu koji su se u Istri usput prepustili svim blagodatima hotela. Nakon što su se počastili jelom u hotelskom restoranu i popili koju čašu vina, supružnici su se odlučili i udovoljiti spa tretmanom, a već danas vraćaju se svojim uobičajenim obvezama.

POGLEDAJTE VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0