Stars

Danijela Dvornik pokazala što se dogodi kad ju pukne "ajmo skakat'"

  • Influencerica Danijela Dvornik od svibnja uživa u svojoj vikendici na otoku Braču
  • Gotovo svakodnevno na Instagramu pokazuje što radi pa i kako se zaposlila u kafiću
  • Posljednjim nizom fotografija pohvalila se skokom na glavu te otkrila kako ju to podsjeća na djetinjstvo

Danijela Dvornik (53) kao i svake godine i ovo ljeto provodi u obiteljskoj vikendici u Sutivanu na otoku Braču. U predivno uređenu kuću, koju je renovirala prošle godine, a proces smo mogli pratiti na društvenim mrežama, stigla je još u svibnju, a sudeći prema objavama ne namjerava tako skoro krenuti u Zagreb. Gotovo iz dana u dan na svom Instagram profilu ova influencerica objavljuje fotografije s plaže, a fanovi su oduševljeni njezinim izgledom. Ovog puta on nije u prvom planu već se Danijela prisjetila djetinjstva i to skokom na glavu s rive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

U objavi je napisala: ''Kad te pukne "hajmo skakati" u more s mostića. Ono... kao kad smo bili djeca'' te je slijedio niz fotografija od pripreme skoka pa do uranjanja u more. Danijela je dobila brojne komplimente za skok, ali su joj pratitelji pisali da ''nema ljepšeg nego vidjeti ženu u godinama koja se ponaša kao dijete''. Također, nisu izostali ni komplimenti za izgled, a ovog puta su Danijeline noge oduševile pratitelje kao i jednodijelni kupaći kostim u boji fuksije

Možda vas zanima Obilježit će mjesece pred nama: Nakit u ovoj boji ponovno je IN! Rubrika Moda Moda

Inače, početkom kolovoza Danijela je podijelila i fotografiju u šanku kafića te je iznenadila mnoge viješću da je upravo to njezino novo radno mjesto. Mnogi su joj poželjeli sreću, a jednom prilikom je ispričala kako neki gosti dolaze samo da bi ju vidjeli na djelu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0