Stars

Danijela Dvornik razmišlja o preseljenju u kokošinjac na Braču, a lijepo je objasnila i zašto

  • Danijela Dvornik ne krije kako uživa u miru i tišini svoje sutivanske oaze 
  • Ipak, nije mogla propustiti jedan jedini društveni događaj u malom mjestu na otoku Braču
  • Za 'event' se nije trebala posebno urediti, a izgleda kako se sjajno provela

Svoju zagrebačku adresu Danijela je zamijenila onom sutivanskom na otoku Braču i blogerica ne krije kako već zadnjih nekoliko dana uživa u ljepoti i šarmu svog drugog doma. ’'Sve je lakše uz more. Sve je tako mirno i nestvarno’’, svojim pratiteljima Danijela je nedavno dala do znanja kako uživa u tišini mjesta. No, sudeći prema posljednjoj objavi na Instagramu, Danijela je svoje zen trenutke na otoku ipak odlučila osvježiti odlaskom na jedan jedini društveni događaj u mjestu

Možda vas zanima Danijela Dvornik pokazala kako joj izgleda kuća na Braču nakon preuređenja - i stvarno zrači toplinom Rubrika Stars Stars

‘’Jučer sam bila na jednom i jedinom društvenom događaju u mistu u doba karantene. No, nije bilo crvenog tepiha, ni štikli i posebne haljine. Samo 'novo normalno'. Otvarao se kokošinjac u masliniku. Dovoljan razlog da se prošetamo u brdo i proslavimo ovako značajan događaj. Posebnost svega je što kokošinjac tako dobro izgleda da bi se ja mogla preseliti u kokošinjac’’, napisala je Danijela. 

Mnoge pratiteljice složile su se s Danijelom da se radi uistinu u neobičnoj i lijepoj nastambi za domaće životinje, a neke od njih bi se, poput Danijele, bez problema u kamenu kućicu na divnoj lokaciji i preselile. 

Danijela je podijelila i fotografije maslinika, ali i zakuske s domaćim specijalitetima uz koje se proslavio ovaj važan događaj na otoku. Čini se kako je čaša vina uz finu trpezu jedan od omiljenih Danijelinih načina opuštanja na otoku kojeg rado posjećuje i u jesenske i zimske dan kada svojim prijateljima pomaže u berbi maslina. 

Danijela vrijeme provodi u obiteljskoj kući koju je prošlog ljeta sasvim preuredila, a nekim detaljima pozabavila se i ovog proljeća. Supruga pokojnog kralja funka Dine Dvornika zelenilu terase morat će udahnut novi život, nakon što je ‘’susjed koji voli lamatat s pilom po dvorištu’ prepilio žile jasmina i glicinije koje su do sada pravile hlad na Danijelinoj terasi.

Možda vas zanima Danijela Dvornik zasukala rukave: pogledaj kako slatko je uredila terasu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

U Danijelinoj kuhinji i dnevnom boravku neki detailji dobili su novo mjesto. Blogerica je trosjed zamijenila dvosjedom, a u kuhinju je na sasvim neočekivan način unijela mali dodir glamura. ''Kanta za smeće dobila je zlatni 'look'. Ali...nije dovršena. Bit će to kanta sa stavom'', napisala je Danijela. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dok Danijela uživa na Braču, njezina kćer Ella sa suprugom Charlesom i kćerima Balie Dee i Lumi Wren nakon ukidanja propusnica otputovala je u Istru.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0