Life&style

Danijela Dvornik zasukala rukave: pogledaj kako slatko je uredila terasu

  • Danijela Dvornik u posljednje vrijeme preuređuje svoju vikendicu na Braču i to - sasvim sama
  • Obnovila je već i kuhinju i sobe, a nakon što je sredila i terasu, poručila je da je napokon vrijeme za odmor
  • Preslatka terasa okružena zelenilom i morskim ambijentom jako nam se svidjela, ali nismo sigurne sviđa li nam se njezina nova kuhinja možda i više...

Danijela Dvornik upustila se u uređivanje interijera svoje vikendice u Sutivanu na Braču. Objavila je nekoliko fotografija koje pokazuju promjene koje je napravila, a posebno nas je oduševila njezina preslatka terasa.

Cijeli je posao k tome obavljala sama, osim postavljanja instalacija. Uložila je puno truda, ali sada, kako je napisala, slijedi uživanje! "Terasa je dovedena u red, ljetovanje može početi", napisala je Danijela ispod fotografije svoje nove bajkovite terase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terasa je dovedena u red, ljetovanje može započeti 😜. #danassamoležanje #odmor #relax

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Bravo Danijela, pretpostavljam umorna, ali zadovoljna", "Sad noge uz murvu i guštaj! Zaslužila si", "Jako lipo, tko je vredan, vredan je!", komentirali su njezini pratitelji. Našli su se tu i oni koji su primijetili da nije ispeglala jastučnice i plahte, no Danijela je spretno odgovorila da se to ionako ne pegla, jer pegla se samo. "Danijela da (peglu) više nikad ne uzmeš u ruku, pogotovo ne na godišnjem odmoru", glasio je drugi komentar, a mi se slažemo: čemu peglati na godišnjem?

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Izgled njezine terase okružene zelenilom i s detaljima koji stvaraju morski ambijent pohvalili su svi. Prevladavaju tako bijela i plava boja te namještaj od ratana, a posebno nam se sviđa i "morski" pas koji leži podno stolića. A ova fit baka zasigurno jedva čeka da ovuda prošeće i njezina unučica Balie Dee.

Prije terase Danijela je već uspjela "srediti" i sobu i kuhinju. "Radim uglavnom, farbam zidove, brusim, polako dovodim kuću u kakav-takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustaje", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim, a onda opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak "rade" sinkronizirano, oboje su mrtvi. Bacim se u krevet i zaspem. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi", opisla je 52-godišnjakinja svoj dosadašnji dio "odmora".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Kuhinju je protvorila u pravu modernu oazu s crnim elementima i uređajima, smeđim radnim plohama i pločicama zanimljivih motiva u kombinaciji crne i srebrne boje. "Moja nova kuhinja. Nije još sve gotovo, fali frižider, grede na stropu, rasvjeta i stolice... Doći će i to, sad su prioritet metalne stepenice", napisala je Danijela ispod fotografije kuhinje prije i nakon preuređenja.

 | Autor: Danijela Dvornik

Preuredila je već velik dio kuće, ali je priznala i da nije bilo lako, baš zato što je sve to preuredila - sama. Međutim, vjerujemo da će i baš zbog toga u ovim predivnim rezultatima samo još i više uživati. I to sasvim zasluženo!

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0