Stars

Duhovita objava Danijele Dvornik o tome kako baka čuva malenu Balie Dee

  • Danijela Dvornik često objavljuje fotografije sa svojom unukom
  • Posljednja objava o tome kako čuva Balie Dee jako nas je nasmijala
  • Za to je vrijeme mama Ella nastupala u showu Zvijezde pjevaju

Danijela Dvornik nerijetko na svom Instagram profilu sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života. Tako često objavljuje i fotografije sa svojom jednogodišnjom unukom Balie Dee, koju povremeno čuva dok su mama Ella i tata Charles odsutni.

Malena Balie Dee provela je petak navečer sa svojom bakom dok je Ella Dvornik nastupala u televizijskom showu "Zvijezde pjevaju". Za Ellu je iz publike navijao njezin suprug Charles Pearce, a Balie Dee navijala je za mamu kod kuće s bakom, koja je o tome simpatičnom objavom obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama. Danijela je podijelila fotografiju na kojoj su u prvom planu čaša crnoga vina i bočica za bebe uz koju je napisala: "Saturday night (subota navečer)." 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night 😀💜

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Ella je sa svojim partnerom u showu Goranom otpjevala hit svojega oca Dine Dvornika "Ljubav se zove imenom tvojim". Žiri je njihov nastup ocijenio s 30 bodova, ali fanovi showa bili su podijeljeni oko njihove izvedbe. Neki su bili oduševljeni, dok su drugi zaključili kako Ella nije dobra u pjevanju. Čini se da je ipak bilo više onih kojima se njihov nastup nije svidio jer nisu dobili dovoljno glasova za ostanak u showu
 

Ispod Danijeline objave nizali su se komentari o Ellinom ispadanju iz showa, na što je ona napisala: "Ma nema veze, i to ćemo proslaviti jer sad može imati više vremena za druge stvari." Da se Danijeli uistinu svidjelo Ellino ispadanje iz showa, svjedoči i Ellina objava na Instagramu:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0