Stars

Danijela Dvornik pokazala kako joj izgleda kuća na Braču nakon preuređenja - i stvarno zrači toplinom

  • Danijela Dvornik već nekoliko mjeseci radi na obnovi vikendice na Braču, a o napretku obavještava svoje prijatelje na društvenim mrežama
  • Dosta poslova obavila je sama, a u interijeru definitivno je vidljiv Danijelin potpis
  • Red je došao na detalje koje su dali osobnost prostorijama

''Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno'', na svom Instagram profilu Danijela Dvornik opisala je smisao  pravog ugođaja doma. 
Upravo tome Danijela teži posljednjih mjeseci u procesu uređivanja svoje vikendice u Sutivanu na Braču. Većinu poslova obavljala je sama, a o tome izvještavala na svome Instagram profilu. Posljednje fotografije koje je objavila svjedoče da je gotovo pri kraju, a posebno nam u oči upada skladan dizajn kuhinje i neodoljivih detalja kojima je Danijela u prostor unijela pregršt osobnosti

Na bijelom zidu ističe se polica s porculanom, uglavnom originalnim šalicama za čaj ili kavu, a neke od njih dobila je kao poklon od svoje kćerke Elle.

 | Autor:

Možda vas zanima Danijela Dvornik zasukala rukave: pogledaj kako slatko je uredila terasu Rubrika Life&style Life&style

Barski stol prostorno je odijeljen sa zanimljivom konstrukcijom s policom. U dinamičan spoj kromirane crne i tople boje drveta  izvrsno se uklopila i razigranost puzajućih biljaka  | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty
Neobično i efektno stubište kuće ukrašeno je portretima članova obitelji. Posebno se ističu portreti Dina i Borisa Dvornika izrađeni tehnikom crtanja.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Stubište vikendice prije i poslije

Možda vas zanima Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan Rubrika Stars Stars

Toplinu spavaće sobe, osim upečatljive boje zidu, dodatno dočaravaju i vintage noćni ormarići. Izbor neobičnih lampi sasvim je zaokružio pomalo rustikalnu priču

''Divno,polica,noćni ormarići,grafike....inspiracija ste u svakom pogledu'', ''Divno,toplo,jednostavno,ali nikako dosadnjikavo...ukratko slatko i ugodno....bravooo'', neki su od komentara njezinih oduševljenih prijatelja.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Kako je do znala znanja svojim pratiteljima na Instagramu, Danijela je većinu poslova oko preuređenja napravila sama, osim postavljanja instalacija. izgleda da je kreativnost zajednička crta u obitelji Dvornik.

''Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje'',  je Danijela u svom Instagram postu. 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0