Stars

Danijela Dvornik se dirljivom porukom prisjetila svoga Dine na njegov rođendan

  • Na današnji dan prije 55 godina rođen je jedinstveni hrvatski glazbenik Dino Dvornik
  • Supruga Danijela odlučila mu je čestitati prisjećajući se njegove duhovite izreke: "Bolje živit malo, ali k'o kralj nego puno ko ovca"
  • "Fališ. Volim te. Uvijek u srcu. Moj životni učitelj", riječi su koje je uputila voljenom Dini

Dino Dvornik bio je hrvatski kralj funka, a njegovi hitovi kao što su "Zašto praviš slona od mene" ili "Ti si mi u mislima" su samo neki koje obožavamo. Pjevač nas je napustio 2008., prerano, u 45-oj godini života. Iza sebe je ostavio suprugu Danijelu i kćer Ellu koja danas ima preslatku djevojčicu Balie i brojne hitove koje ćemo uvijek voljeti. 

Dino je rođen na današnji datum prije 55 godina, a supruga Danijela prisjetila ga se njegovom fotografijom i njegovom duhovitom izrekom: "Bolje živit malo, a k'o kralj nego puno ka ovca". Ispod fotografije Danijela je napisala: "Fališ. Volim te. Uvijek u srcu. Moj životni učitelj." 
U komentarima mnogi pratitelji se prisjećaju Dine kao predivnog čovjeka i vrhunskog glazbenika: "Nevjerojatno kako fali ovaj čovik. Nek mi anđeli pivaju i plešu gori, a on čuva cilu familiju i nas fanove", "Dino ovaki, Dino onaki i opet su tako govorili svi. Dino je opet ispa kriv i bit će kriv dok je živ! Kralj živi vječno!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas bi mu bio 55 rođendan❤️! Fališ. #volimote #uvijekusrcu #mojzivotniucitelj

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela se prisjetila i kako je Dino svoje rođendane volio slaviti u društvu obitelji i prijatelja. "Na Dinin smo se rođendan uvijek zatekli na otoku Braču. Nisu to bila nikakva velika slavlja, već ugodne večerice uz kolače, s prijateljima i obitelji. Tako je bilo kada nije nastupao, jer naravno, neke je proveo i radno, nastupajući na koncertima, no najčešće smo bili na Braču", otkrila je Danijela Dvornik za dnevnik hr. 

Danijela se često voli prisjećati i zajedničkih trenutaka, kao što je njihovo vjenčanje pa je tako nedavno objavila njihovu sliku s vjenčanja i napisala: "Naletila sam kod mame na neke fotografije. Tog dana 12.08.1989 u 19.10 min smo se vjenčali, skromno, bez ikakvog glamura u krugu najbližih. Bili smo najčudniji mladenci i vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana, mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino me je pratio na bicikli."

 

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0