Stars

Cristiano Ronaldo podijelio prvu obiteljsku fotografiju s novorođenom kćeri nakon smrti sina

  • Nakon velike obiteljske tragedije i gubitka sina, Ronaldo je objavio fotografiju s partnericom Georginom Rodriguez i njihovom djecom
  • Da im je sin preminuo, Ronaldo i Georgina sa svijetom su podijelili ranije ovog tjedna
  • Izrazi sućuti nogometašu stižu sa svih strana, a počast obitelji odali su i navijači Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo (37) i njegova partnerica Georgina Rodriguez (28) na Uskrsni ponedjeljak objavili su kako je jedno od njihovih novorođenih blizanaca, maleni dječak, preminuo u bolnici prilikom poroda.

Slavni nogometaš nakon potresne vijesti za njegovu obitelj koju su objavili na Instagramu sad je također na svojem profilu objavio i prvu obiteljsku fotografiju na kojoj se nalaze on i Georgina, njihova novorođena kći te njihova ostala djeca.

Možda vas zanima Ronaldu i Georgini stiže podrška nakon gubitka sina: "To je najveća bol koju roditelj može osjetiti" Rubrika Stars Stars

Ronaldo je uz fotografiju napisao: “Dome, slatki dome. Gio i naša malena djevojčica napokon su s nama. Želimo zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša potpora jako nam je važna te smo svi osjetili ljubav i poštovanje koje imate za našu obitelj. Sad je vrijeme da budemo zahvalni na životu koji smo upravo dočekali na ovom svijetu”, poručio je nogometaš.

Ronaldo se u objavi o smrti novorođenog sina zahvalio liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnosti i brizi te je taj gubitak opisao kao “najveću bol koju roditelj može osjetiti. Jedino nam rođenje naše kćeri daje snagu da ovo preživimo s nadom i radosti.”

Nakon Ronaldove objave brojni navijači Manchester Uniteda, za koji Ronaldo trenutno igra odali su počast obitelji tijekom utakmice u utorak, a Ronaldo im se na Instagramu zahvalio. “Jedan svijet…jedan sport…jedna globalna obitelj… hvala, Anfield. Moja obitelj i ja nikad nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja”, poručio im je Ronaldo.

Uz njih, Ronaldu su žaljenje i izraze sućuti zbog gubitka sina poslali drugi nogometni klubovi kao i brojni nogometaši.

Cristiano Ronaldo uz novorođenu kćer, otac je i četverogodišnjih blizanaca, Eve Marije i Matea, četverogodišnje kćeri Alane Martine te jedanaestogodišnjeg Cristiana Jr.

Možda vas zanima "Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika?" - upitala je Danijela Dvornik. Brojne žene su odgovorile Rubrika Stars Stars

 

 


 

Photo: Instagram @cristiano

Komentari 0