Life&style
"Doživjela sam spontani, a obitelj mog muža tvrdi da sam namjerno pobacila - sada želi da ih vidim kako bi se mogli ispričati. Što da radim?"

"Doživjela sam spontani, obitelj mog muža tvrdila je da sam namjerno pobacila, a sad se žele pomiriti"

  • Jedna je žena otvorila dušu na Redditu i ispričala kako je nedavno doživjela spontani pobačaj
  • No, da tragični slučaj bude još gori - suprugova obitelj smatra da je namjerno pobacila i da svakako nije željela bebu
  • Suprug je tada stao na ženinu stranu, no sada se ipak želi pomiriti s roditeljima i oprostiti im

Slomljena majka podijelila je svoju srceparajuću priču o spontanom pobačaju svog prvog djeteta. Povrh strašnog gubitka djeteta, da stvar bude još gora, tvrdi da ju je suprugova obitelj okrivila za pobačaj - odnosno smatraju da je namjerno pobacila. U uvodu svoje priče, žena je objasnila da je obitelj njezina muža otvoreno rekla da je ne voli.

"Žena mi je trudna makar sam napravio vazektomiju. Ima li šanse da je dijete moje?"

“U SAD-u sam pet godina, ali nisam odavde. Imam drugačiju boju kože i strani naglasak”, navela je u priči objavljenoj na Redditu. “Nisam kćer ili šogorica koju su očekivali, ili koju su njegova mama i sestra priželjkivale.” Zatim je otkrila da su, kada su ona i njezin suprug posjetili njegovu obitelj, užasno reagirali na vijest o pobačaju.

"Rečeno mi je da nikada neću moći postati majka, a sada sam posljednjih 14 godina trudna i mama sam desetoro djece" Možda vas zanima "Rečeno mi je da nikada neću moći postati majka, a u zadnjih 14 godina rodila sam desetoro djece" Rubrika Life&style Life&style

“Suprugova sestra nas je pozvala k sebi i pred svima rekla da moj pobačaj nije ništa strašno jer sam to učinila namjerno i da ionako nisam htjela bebu, što nije točno”, napisala je žena. Naime, stvar je u tome što je žena prethodno dala do znanja obitelji da joj se ne žuri imati bebu, što su tada shvatili kao priznanje da nikada ne želi imati djecu. Suprug se zauzeo za nju i napustili su kuću, ali sada se želi pomiriti sa svojom obitelji jer su izrazili želju da joj se žele ispričati.

 | Autor: shutterstock shutterstock Žena je doživjela pobačaj

"Pa kako da ih pogledam i pustim u svoju kuću nakon svega, bez da mi dođe da im bacim nešto u glavu i kažem im kako se stvarno osjećam?" upitala je. Korisnici Reddita su joj pružili prijedloge i poruke suosjećanja. "Postavite svoje granice sada ili ćete godinama voditi bitke s njima", upozorio je jedan komentator. Druga osoba je predložila da ona i njezin suprug prekinu svaki kontakt s njegovom obitelj i odsele se. “Život je prekratak da bi se stalno bavili ovakvim ljudima. Ako želite imati miran život i zdrave odnose unutar obitelj... morat ćete isključiti šogoricu i svekrvu.“

Možda vas zanima Zakon o pobačaju ne govori samo o pravu da ne rodimo, govori koliko se cijeni ženski život Rubrika Life&style Life&style

No, žena je napomenula da bilo kakve drastične mjere ne dolaze u obzir jer njezin suprug želi ostati dobar s obitelji i svu dramu ostaviti u prošlosti. "Nažalost, oni su njegova obitelj i znam da želi da se slažemo ili barem budemo uljudni", napisala je u odgovoru na drugi komentar. Mnoge snahe izrazile su svoje suosjećanje zbog problematičnih odnosa sa svojim svekrvama.

Jedna žena je ispričala da je njezina svekrva ignorirala godišnjicu braka jer se njihovog vjenčanja sjeća kao dana kada je "izgubila sina". Druga snaha je tvrdila da je majka njezina supruga rekla da se ne bi trebao ženiti jer "ljudima nije suđeno da budu monogamni".

Photo: shutterstock

Komentari 0