Stars

"Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika?" - upitala je Danijela Dvornik. Brojne žene su odgovorile

  • Danijela Dvornik na svojem je Instagramu podijelila seriju fotografija s otoka Brača gdje trenutno živi u preuređenoj obiteljskoj kući
  • Primjetivši kako na otoku ima mnogo udovica, Danijela se zapitala zašto žene bježe u osamu malog otočkog mjesta?
  • Evo što su joj odgovorile pratiteljice

Danijela Dvornik na svome Instagramu često dijeli detalje iz privatnog života, a s brojnim pratiteljima voli komunicirati i odgovarati na njihova pitanja. Supruga pokojnog glazbenika Dine Dvornika i majka jedne od naših najpoznatijih influencerica, objavila je seriju fotografija s otoka Brača u kojemu uživa u lijepom vremenu i sunčanom danu. 

Već neko vrijeme živi u mjestu Sutivan u obiteljskoj kući koju je divno preuredila, te je više puta napomenula koliko uživa u otočkom životu jer ima vremena za sve.

10 žena otkriva kako je ponovno početi izlaziti na spojeve nakon razvoda

"Danas je osvanuo jedan hladnjikavi, ali sunčani dan bez bure. Ostavila sam sve kućne poslove "za poslje" i požurila iskoristiti dan za šetnju i druženje", započela je objavu Danijela, a zatim je podijelila zanimljivu informaciju kako u malom, otočkom mjestu većina stanovnika su upravo - udovice, baš kao i ona.

"Zanimljivo je ovo otočko mjesto u kojem po broju stanovnika ima najviše udovica. Zanimljiva je to tema za saznati zašto žene bježe u osamu malog otočkog mjesta. Jesu li razlozi u jednostavnijem životu, bijegu od potencijalnih udvarača, ili jer " tu je sve po mom", zapitala se Danijela kazavši kako je i njena ulica puna mladih udovica te kako im "prosjek kvari jedan Čeh". 

Danijela je pitala svoje pratiteljice da podijele s njom što one misle o ovoj temi  te kako doživljavaju vrijeme nakon rastave ili nakon smrti supružnika. "Ne volite biti sami? Ili želite svoju slobodu? Želite li ponovno voljeti? Biti voljena?", pita zanimljiva pitanja Danijela Dvornik. 

Ispod objave mnoge su razvedene žene ili udovice ostavile poruku podrške te podijelile svoja iskustva. Sve se slažu u jednom - treba se posvetiti sebi i uživati u vlastitom društvu.

"Friško sam rastavljena i nakon 22 g braka uživam u samoći i slobodi. Točno mi je onako kako si nedavno rekla, sama sam, ali ne usamljena. Napokon sam si na 1. mjestu i uživam u svakoj sekundi... trenutno ne razmišljam niti tražim novu ljubav, ako se dogodi super, ako ne, ništa strašno. Još imam dosta do mirovine, ali bi kada dođe voljela živjeti u nekom mirnom, malom mjestu, u prirodi," ispričala je jedna pratiteljica.

"A Bogme tako vam je najbolje. Niste sami👍❤️. Uživajte i dalje. Svoj čovik."

"Nije lako, posebno dok jos djeca nisu stasala, al' jake smo mi i sve što hoćemo i možemo. A onda kad ostanemo "potpuno" same kreiramo vrijeme po svom guštu🤗 Ja uživam u slobodi koja mi je neprocjenjiva, a ostalo mi je skroz u drugom planu!," iskreno su dijelile svoja iskustva pratiteljice.

Možda vas zanima Danijela Dvornik otvoreno o svom životu: "Nemam ljubavnog partnera, što ne znači da ga neću imati" Rubrika Stars Stars

Imenjakinja Danijela napisala joj je: "Baš vas boli briga, lipo uživate u miru i no stres na najjače, a opet imate toga Čeha za nedajbože krize", na što je Danijela odgovorila "Nije u cvijetu mladosti".

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko dana na Instagram pričama odgovarala pratiteljima na pitanja, među kojima je jedno bilo vezano uz njen ljubavni status. Kad ju je pratiteljica upitala ima li ljubavnog partnera, Danijela je odgovorila: „Nemam ljubavnog partnera, što ne znači da ga neću ni imati. To se treba dogoditi.“

 

Photo: Instagram Danijela Dvornik

Komentari 0