Stars

Christina Applegate dirnula je mnoge govoreći o svojoj teškoj dijagnozi: "Sad mi je kći sve"

  • Poznatoj glumici Christini Applegate prošle je godine dijagnosticirana multipla skleroza, a prvi se put nakon dijagnoze pojavila u javnosti na ceremoniji dodjele zvijezde na Stazi slavnih
  • Podršku su joj ovom prilikom došle dati kolege iz serije 'Bračne vode' s kojom se i proslavila, kao i kolege iz Netflixovog hita 'Dead to Me' čiju je posljednju sezonu upravo snimila
  • Posebno je emotivan bio njezin dirljivi govor u kojem se obratila kćeri

Christina Applegate napokon je dobila svoju zvijezdu na Stazi slavnih, a trenutak njezinog otkrivanja za slavnu je glumicu bio jedan od najemotivnijih u životu. Christina je, naime, svoju zvijezdu trebala dobiti još 2020. godine, no ceremonija je bila odgođena zbog pandemije, a sada kada je njezina zvijezda napokon otkrivena, dobitnici Emmyja ovo je bilo prvo javno pojavljivanje otkako joj je u proljeće 2021. dijagnosticirana multipla skleroza. Tada je vijesti podijelila i na svom Twitteru, usred produkcije treće i posljednje sezone njezine Netflixove komedije 'Dead to Me'.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Prije no što se pojavila na samoj ceremoniji, počast su joj odali njezina televizijska mama i brat, kolege iz serije 'Bračne vode' - Katey Sagal i David Faustino koji su joj poručili da nije sama i da su svi uz nju, a podršku su joj došle pružiti i Linda Cardellini te Liz Feldman, kolegice iz serije 'Dead to Me'.

Katey Sagal Christini je pomogla popeti se na podij te je uz nju ostala i tijekom njezinog govora za vrijeme kojega se i rasplakala dok je govorila o svojoj kćeri i zahvaljivala joj što ju je podržavala tijekom njezinog suočavanja s dijagnozom. 'Najvažnija osoba na ovom svijetu mi je moja kći', poručila je. 'Ti si puno više nego što uopće možeš zamisliti. Tako si lijepa i ljubazna i pametna i zanimljiva. Blagoslovljena sam svakim danom kada se mogu probuditi i odvesti te u školu... hvala ti što si bila uz mene kroz sve ovo.”

Možda vas zanima Anđa Marić predstavila novu knjigu i poručila : "Ja sam uspjela, možete i vi!" Rubrika Life&style Life&style

U intervjuu za 'Variety' koji je prethodio ceremoniji Christina je otkrila da je usred snimanja posljednje sezone serije 'Dead to Me' i da joj je borba s multiplom sklerozom za vrijeme snimanja očekivano jako teško padala, a priznala je i da je morala koristiti invalidska kolica kako bi stigla na set. 

Treća i ujedno posljednja sezona serije 'Dead to Me' na Netflix stiže danas i to je njezin prvi projekt nakon što je doznala da boluje od multiple skleroze.

 | Autor: Netflix Netflix "Ljudi će me prvi put vidjeti kao osobu s invaliditetom, a to je jako teško", rekla je za 'Variety'. Ipak, unatoč tome što joj je prihvaćanje dijagnoze bio dugotrajan i mukotrpan proces, svima je pokazala koliko je zapravo jaka osoba i zašto zaslužuje biti inspiracija mnogima, a na svoj se račun već uspjela i našaliti pa je tako u viralnoj objavi na Twitteru stavila sliku raznih štapova za hodanje za koje je rekla da razmišlja koristiti ih na crvenim tepisima. "Ovo će biti moj prvi izlazak otkako mi je dijagnosticirana MS", napisala je tada te dodala: “Štapovi za hodanje sada su dio mog novog normalnog. Hvala @neowalksticks na ovim ljepotama. Ostanite tu kako biste vidjeli koji će ući u uži izbor.”

Photo: Shutterstock

Komentari 0