Life&style

Anđa Marić predstavila novu knjigu i poručila : "Ja sam uspjela, možete i vi!"

  • U svom prepoznatljivom stilu, vedra i nasmiješena, Anđa nije govorila o svojoj borbi s multiplom sklerozom, već o svojoj duhovnoj pobjedi nad njom.
  • Knjižara Hoću knjigu Megastore, u Bogovićevoj, bila je premala da primi sve koji su ju željeli podržati
  • Među uzvanicima su se našla mnoga poznata lica iz svijeta mode, glazbe i medija

Središte Zagreba jučer su preplavile neke bolje, pozitivne vibracije! Knjižara Hoću knjigu Megastore, u Bogovićevoj, bila je premala da primi sve koji su željeli podržati Anđu Marić na promociji njezine nove knjige „Moja revolucija u 365 dana“, u izdanju nakladničke kuće Media Bar.

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić

U svom prepoznatljivom stilu, vedra i nasmiješena, Anđa nije govorila o svojoj borbi s multiplom sklerozom, već o svojoj duhovnoj pobjedi nad njom.

Anđa Marić nakon sedam godina napravila prve korake: "Ovo je moja pobjeda!" Možda vas zanima Anđa Marić nakon sedam godina napravila prve korake: "Ovo je moja pobjeda!" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić

Među uzvanicima su se našla mnoga poznata lica iz svijeta mode, glazbe i medija, poput Tihane Harapin Zalepugin, Lejle Filipović, Ankice Dobrić, Josipe Pavičić, Ivane Plechinger, Sanje Pilić, Zorana Aragovića…

 | Autor: Saša Jungić Saša Jungić

Nakon predstavljanja knjige uslijedilo je glazbeno iznenađenje – Anđa i njezin brat, glazbenik Jerko Marić, predstavili su spot za novu pjesmu „Naši mali rituali“, koji je oduševio publiku. 

Photo: Saša Jungić

Komentari 0