Stars
Anđa Marić nakon sedam godina napravila prve korake: "Ovo je moja pobjeda!"

Anđa Marić nakon sedam godina napravila prve korake: "Ovo je moja pobjeda!"

  • Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (45) koja je već godinama slabo pokretna napravila je prve samostalne korake
  • Objavila je video s terapije i s prijateljima i pratiteljima podijelila lijepe vijesti o zdravstvenom napretku
  • "Gegam se, ali ovi koraci su moja osobna pobjeda", poručila je hrabra Anđa

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (45) koja se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom napravila je svoje prve samostalne korake unatoč lječničkim prognozama otprije više godina da će život provesti u invalidskim kolicima. Kao što znamo, jer Anđa se nikad nije libila govoriti o svojoj bolesti, prije devet godina je dobila dijagnozu multiple skleroze, autoimune bolesti središnjeg živčanog sustava koja joj je zauvijek promijenila život. Prije pet dana Anđa je objavila video s terapije i sa svojim obožavateljima podijelila lijepe vijesti o svojim prvim samostalnim koracima. 

Možda vas zanima Ženska priča uz koju možeš puno naučiti! Večeras Marijani Perinić o ljubavi prema sebi pričaju Anđa Marić i Ivana Plechinger Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot Twitter Screenshot Twitter

"Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake, nakon 7 godina bivanja u okovima svog tijela, smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću...", napisala je Anđa na Twitteru, a u komentarima su joj mnogi obožavatelji pružili podršku i čestitali na napretku, te ju bodrili da i dalje ustraje u svojoj borbi. 

"Bravo Anđo'', ''Bravo, divim vam se. Vi ste pravi borac", "Veselim se s tobom'', ''Želim vam svu sreću ovog svijeta'', ''Samo hrabro'', ''Samo tako nastavite i rezultati će biti još bolji'', pisali su joj prijatelji, poznanici i sasvim nepoznati pratitelji. Informacije o svom zdravstvenom stanju pjevačica je često dijelila s njima na društvenim mrežama, a sad kaže kako je ovo njezina pobjeda. "Gegam se, ali ovi koraci su moja osobna pobjeda", poručila je hrabra Anđa. 

Podsjetimo, glazbenica se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu bile optimistične za Anđu, ali ona se nije predala čak ni kad je zbog bolesti ponovno morala učiti hodati i govoriti. Njezin borbeni duh je pobijedio, a Anđa svima može poslužiti za primjer. Prošle je godine na svom YouTube kanalu objavila kako je odlučila pobijediti sram zbog bolesti.

Možda vas zanima Anđa Marić: "Ne sramim se više štapa, odlučila sam imati lijep život. Ne mogu više čekati da mi bude bolje." Rubrika Stars Stars

Naime, pjevačica još nedavno teško je mogla hodati, ali i govoriti. Brzo bi se umarala, a nije ni mogla izgovoriti rečenicu do kraja bez da se zadiše. Promjena se dogodila odjednom. "Dogodilo se to kad sam se odlučila prestati sramiti. Naučila sam da mogu imati lijep i bogat život i sada, ovakva. Odgađala sam život na "kad budem zdrava". I shvatila sam, a bili su tad i pandemija i potresi, što ako nikad neću biti bolje? Isplati li se čekati Godota koji nikad neće doći?", rekla je Anđa. Odlučno se vratila i pjevanju i nedavno snimila spot i pjesmu sa svojim bratom Jeronimom Marićem. 

Photo: Instagram@victoriajacob.be

Komentari 0