Stars

Četverogodišnji sin Micka Jaggera Deveraux je slika i prlika svog oca u toj dobi!

  • Sin Micka Jaggera Deveraux isti je tata u toj dobi, a obožavatelji su primijetili sličnost već kada je mališan imao dvije godine   
  • Najstarije dijete Jaggera, kći Karis, ima 50 godina, a otada se obiteljsko stablo zvijezde Rolling Stonesa, uveliko proširilo
  • Deveraux je najmlađe od osmero djece Jaggera s koliko ono žena?

Četverogodišnjak i njegova mama, balerina Melanie Hamrick, izašli su u nedjelju na svečanu projekciju filma "Peter Rabbit 2" u Londonu, a mališan je s plavom kosom i upečatljivim plavim očima gotovo kopija svog oca u sličnoj dobi. Za tu prigodu Deveraux je izgledao preslatko u košulji, sivim trapericama i šarenim tenisicama, dok je stiskao plišanu igračku.

 | Autor: Screenshot Daily Mail Screenshot Daily Mail Kolaž sastavljen od MIcka Jaggera kao dječaka i njegovog četverogodišnjeg sina Deverauxa

Deveraux je najmlađe od osmero djece frontmena Rolling Stonesa, od kojih najstarije, kći Karis, ima 50 godina. Deverauxova sličnost s njegovim ocem prvi je put privukla pažnju obožavatelja kada je imao samo dvije godine. Neki su ga ljudi nazivali "mini Mickom", upirući prstom u njegove usne. Mick Jagger prvi je put postao otac rođenjem njegove najstarije kćeri Karis Jagger 1970. godine, a od tada se obiteljsko stablo rockstara uvelike povećalo. Danas je ponosni tata čak osmero djece.

Prvu, Karis, dobio je s bivšom djevojkom Marshom Hunt, američkim crnim modelom koja se sa Stonesom počela viđati 1969. po preseljenju u Englesku. Druženje je rezultiralo Karisinim rođenjem u studenom 1970., a Marsha je velik dio 70-ih provela u pravnoj bitci kako bi Jagger priznao i financijski podržao kćer. Karis je kasnije iskušala svoje talente u glumi, također je izvršna producentica mini serije Made in LA: Kuća Paula Fortune, volonterka i filantrop.  

Samo godinu dana kasnije, 1971. dobio je drugu kći Jade s jedinom ženom koju je ikada oženio, južnoamerikankom Biancom Jagger. Biancu Perez-Mora Macias, rođenu u Nikaragvi upoznao je na zabavi, vjenčali su se u St. Tropezu dok je bila trudna, a rastali 1978. Jade je rođena je u Parizu, a babysittao ju je Andy Warhol. Jade je dizajnerica nakita i izrađuje sjajne komade za svog oca. Gotovo deset godina je u braku sa Adrianom Fillaryjem i imaju troje djece: Assisi, Raya i Ambe.

Zvijezda je ponovno doživjela roditeljstvo 1984. godine kada mu je tadašnja partnerica Jerry Hall rodila kćer Elizabeth Jagger. Američki supermodel je žena s kojom je Mick najduže ostao. Par je počeo izlaziti 1977. godine, što je dovelo do Jaggerovog razvoda od Biance. Vjenčali su se hinduističkim obredom 1990. na Baliju, no britanski je sud brak je proglasio nevaljanim zbog nedostatne dokumentacije. Tako je par ostao nevjenčan i takav dočekao i mlađu djecu - Jamesa Jaggera 1985., Georgiu May Jagger 1992. i Gabriela Jaggera 1997. - prije nego što su se razišli 1999. godine.

Baš poput svoje mame Lizzy je napravila karijeru modela debitiravši na modnoj reviji Chanela sa samo 5 godina. I Georgia se odlučila baviti se manekenstvom i iza nje je radd s istaknutim modnim časopisima poput Voguea, Ellea i Harper's Bazaara. James je naslijedio očev glazbeni talent i postao pjevač i gitarist punk-rock benda Turbogeist. Također je glumio u nekim filmovima, uključujući Vinyl i ratnoj drami Posljednja puna mjera. Prema IMDb-u, trebao bi se pojaviti u nadolazećim filmovima Rasplet i Duboka kuća. Gabriel, za razliku od svoje starije braće i sestara, velik dio svog života proživio je izvan svjetla reflektora, osim nekoliko pojavljivanja u manekenstvu. Koliko je poznato, i on se bavi glazbom. 

Jennifer Lopez podijelila je obiteljsku fotografiju s kćeri Emme i mamom Guadalupe - koliko ti sliče?

Mick i Jerry razišli su se zbog 29-godišnje brazilske manekenke Luciane Gimenez s kojom je Jagger ne samo imao aferu nego i dobio dijete, Lucasa Jaggera. U svibnju 1999. rodila je sina, a DNK testovi potvrdili su da je Jagger otac. "Lucas i Mick zaista su bliski, a Mick je prekrasan otac", rekla je manekenka o odnosu oca i sina.

Jagger i Hall odvojili su se zauvijek, ona je navodno dobila 15 milijuna dolara. Roker i brazilski model nisu ostali zajedno, a Lucas je model poput starijih polusestara i već je debitirao na naslovnicama. Mick je nakon toga hodao s nizom žena prije nego što je posljednji put proširio obitelj.

2016. dočekao je svoje osmo dijete, Deverauxa Octaviana Basila Jaggera, sa svojom djevojkom Melanie Hamrick. U to je vrijeme par, koji zabavljao od 2014. godine, otkrio kako su oduševljeni dolaskom sina. Uz to, Jagger ima petero unučadi i postao je pradjed 2014. godine.

Možda vas zanima Glumica Sarah Jessica Parker podijelila je rijetku fotografiju svog sina maturanta na prekretnici života Rubrika Stars Stars

 

Na svoj 75. rođendan 2018. godine, Mick Jagger fotografirao je svu četvoricu svojih sinova na oduševljenje obožavatelja. Georgia May podijelila je fotografiju na Instagramu s natpisom: "Sretan rođendan Dada! Volimo te."

Možda vas zanima Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga Rubrika Life&style Life&style

 

Na obiteljskoj fotografiji nasmiješeni Mick drži svog najmlađeg sina Deverauxa. Iako je napisao neke od najupečatljivijih tekstova u rocku, glazbena ikona ima smisla ostavljati otkačene komentare svojim sinovima tinejdžerima s više od 227.000 sljedbenika. U ožujku je Lucas podijelio fotografiju na kojoj hladnokrvno pozira na plaži, a tu dolazi i tata s komentarom, našalivši se: "Pazi na vodu."

Photo: Instagram@zendaya

Komentari 0