Stars

Glumica Sarah Jessica Parker podijelila je rijetku fotografiju svog sina maturanta na prekretnici života

  • Sarah Jessica Parker podijelila je vrlo rijetku fotografiju svog sina
  • James Wilkie Broderick napunio je 18 godina, maturirao, a svoje će školovanje nastaviti na prestižnom sveučilištu Brown
  • "Presretna sam kakav mladić postaje", napisala je ponosna glumica

James Wilkie Broderick - sin glumačkog para Sarah Jessice Parker i Matthewa Brodericka - je odrastao! Najstarije dijete poznatog para, koji je rođen između 5. i 6. sezone serije Seks i grad, napunio je 18 godina i slavi maturu. U čast životne prekretnice, njegova je mama na Instagramu podijelila vrlo rijetku Jamesovu fotografiju.

James je odrastao uglavnom izvan svjetla reflektora s minimalnom prisutnošću na društvenim mrežama i bez izražene ambicije da se sam uputi u Hollywood. Možda se zato čini da je tinejdžer tako prizemljen - barem prema riječima njegove majke. "Ponekad samo sjedim na stepenicama jer su svi u kuhinji, jedu i slušam", rekla je zvijezda nagrađena Emmyjem o Jamesu i njegovoj grupi prijatelja u intervjuu za People 2018. godine. "I tako sam očarana njihovim razgovorom. Presretna sam kakav mladić postaje", dodala je.

Seks i grad Možda vas zanima U rebootu serije 'Seks i grad' čak tri nove žene zamijenile su Samanthu, je li to dovoljno? Rubrika Life&style Life&style

U vrlo rijetkoj objavi, tipično tajanstvena Parker podijelila je na svom Instagramu fotografiju svog sina, kojem je sakrila lice, na kraju svoje srednjoškolske karijere. "To je prekretnica. Nije potpuno razumljivo dok vam nije pred vratima. I dok ne prijeđu prag u svoje sljedeće uglavnom tajanstveno poglavlje", napisala je. James je pohađao The Mountain School of Milton Academy u ruralnom Vermontu, gdje se studenti vraćaju osnovama učeći poljoprivredne vještine i sudjelujući u aktivnostima na otvorenom.

Pišući objavu Jamesu, Parker je napisala "svi mi Parker-Brodericksi" - koji uključuju 11-godišnje blizance para Tabithu Hodge i Marion Lorettu Broderick - "ponosni smo, plačljivi i tako se radujemo proslavi tvoje nadolazeće mature". Ponosna mama opis je završila riječima: "Uživaj u ovom lijepom danu, zaslužio si ga. Volimo te dragi sine i brate."

‘Prijatelji' napokon stižu na male ekrane! Znamo i točan datum, ali i koje će im sve zvijezde pridružiti

U međuvremenu, na svom Instagramu James je podijelio još nekoliko svojih fotografija, uključujući mjesto gdje će na jesen pohađati fakultet. James će pohađati Sveučilište Brown, u Providenceu na Rhode Islandu. James je na Instagramu podijelio kako će se ove jeseni pridružiti brucošijadi sveučilišta Brown. Nada se proučavanju "drevnih civilizacija i malo kreativnog pisanja", stoji u postu koji je objavio.

Poput mnogih 18-godišnjaka, Jamesovi su interesi brojni. Veliki je zaljubljenik u sport, fotografiran je kako sjedi na terenu na NBA košarkaškim utakmicama zajedno s ocem, a putem Instagrama podijelio je kako voli igrati nogomet i ping pong. Iskazao je svoju ljubav prema glazbi - posebno prema popu 80-ih i svira gitaru.

Nije iznenađenje da su Broderick i Parker - koji su se upoznali i kasnije vjenčali na donjem Manhattanu (mladenka u crnoj haljini, ništa manje) - pustili korijene u New Yorku. James i njegove sestre proveli su djetinjstvo šetajući ulicama Greenwich Villagea, ali James je vidio veći dio svijeta izvan njega.

Možda vas zanima Serija Seks i grad vraća se bez Samanthe. Stoji li 20 godina sukoba SJP i Kim Cattrall iza toga? Rubrika Stars Stars

Objavio je nekoliko snimaka odmora snimljenih po Europi. Međutim, iskustvo koje mu se čini najznačajnije bilo je vrijeme provedeno studirajući u srednjoj školi u ruralnom Vermontu. Roditelji su izuzetno ponosni na njega. U listopadu prošle godine Parker je svom prvorođencu poslala slatku rođendansku poruku."Moj voljeni sin, James Wilkie", započela je. "Na današnji dan imaš18 godina. Divim se prolasku tih godina, ali jednako tako i mladiću koji postaješ", napisala je tada glumica.

Photo: Shutterstock

Komentari 0