Life&style
Prijatelji

‘Prijatelji' napokon stižu na male ekrane! Znamo i točan datum, ali i koje će im sve zvijezde pridružiti

  • Fanovi ‘Prijatelja’ imaju razloga za veselje- poznat je datum emitiranja novih epizoda o popularnoj šestorki!
  • Naime, specijalna emisija s gostujućim celebovima emitirat će se već -27. svibnja!
  • HBO Max izbacio je i teaser, pogledaj što te sve očekuje

Napokon smo dočekali! Najpopularniji prijatelji: Monica , Rachel, Phoebe, Joey i Chandler vraćaju se na male ekrane 27. svibnja, najavio je streaming servis HBO Max. Poznato šestorku u originalnoj postavi vidjet ćemo u specijalnoj epizodi u kojoj će se pojaviti i slavni gosti poput Justina Biebera, Lady Gage i K-Pop benda BTS-a

Možda vas zanima Jedan čovjek razotkrio glasovni tik Jennifer Aniston: "Ako si veliki fan Prijatelja, nemoj ovoj pogledati!" Rubrika Life&style Life&style

Osim popisa gostiju za nove epizoda ‘Prijatelji: Okupljanje’ koji još uključuje glumca iz "Igri prijestolja" Kita Haringtona i pakistansku dobitnicu Nobelove nagrade za mir Malalu Yousafzai, pojavit će i poznati nam likovi iz Tv serije poput Toma Sellecka (Richarda), Maggie Wheeler (Janice) i Reese Witherspoon (Jill Greene).

'Priateljima' se pridružuju velike zvijezde | Autor: Twitter Twitter 'Priateljima' se pridružuju velike zvijezde

Ponovno okupljanje prijatelja neće proći ni bez svima omiljenog Gunthera. Voditelj kafića ‘’The Central Perk’’ kojeg igra Michale Tyler pojavit će su više epizoda nego bilo koji drugi sporedni lik ili gost TV serije. 

Ova tvrtka će ti platiti 6300 kuna za gledanje 5 sezona Prijatelja, plus hranu iz dostave, suvenire...

No fanovi su oduševljeni i teaserom na kojem je šestero prijatelja ( Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer) može vidjeti ‘s leđa’ dok hodaju zagrljeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Vijest o prikazivanju su s nestrpljenjem  jedva dočekali brojni fanovi diljem svijeta kako je snimanje  ‘Prijatelji: Okupljanje’’ odgađano zbog pandemije korona virusa

Iako je trebao biti gotov prije godinu dana jednokratni specijal o šestero prijatelja koji žive u New Yorku bez scenarija snimljen je ranije ove godine na originalnom setu u Burbanku (Kalifornija)

Uz novi LEGO set možeš složiti poznate stanove 'Prijatelja', a dobit ćeš i jednu sasvim neočekivanu figuricu

‘’Prijatelji’ su se originalno emitirali  na televizijskoj mreži NBC u razdoblju od 22. rujna 1994. do 6. svibnja 2004. godine. Autori serije su David Crane i Marta Kauffman koji su je prvotno planirali nazvati ‘’Insomnia café’.

Tijekom cijelog svog emitiranja serija Prijatelji uglavnom je dobivala hvalospjeve publike i kritičara te je ubrzo postala jedna od najpopularnijih televizijskih serija svih vremena. Za prestižnu televizijsku nagradu Emmy serija je nominirana šezdeset i dva puta, a 2002. godine za osmu sezonu osvojila je nagradu za najbolju humorističnu seriju.

Photo: imdb

Komentari 0