Life&style
Prijatelji

Uz novi LEGO set možeš složiti poznate stanove 'Prijatelja', a dobit ćeš i jednu sasvim neočekivanu figuricu

  • Fanovi prijatelja i LEGO kockica bit će oduševljeni novom suradnjom!
  • Uskoro izlazi novi LEGO set s 2,048 kockica uz pomoću kojeg ćeš moći rekreirati poznate stanove Monice te susjeda Joeyja i Chandlera
  • Uz figurice glavnih protagonista serije dolazi i još jedna naočekivana– možeš li pogoditi o kome se radi?

Snimanje dugoočekivanih nastavaka popularnih 'Prijatelja' službeno je završeno, ali na žalost mnogih fanova, još nije poznat datum njihovog izlaska. No, dok ih na TV kanalima ne sustigne poznata glumačka ekipa, fanovi se mogu zabaviti na vlastitom setu omiljene serije – onom napravljenom od LEGO kockica!

Možda vas zanima LEGO šarene puzzle od 1000 komada: Složi prekrasnu dugu od kockica. Pazi, teže je nego što se čini! Rubrika Life&style Life&style

Naime, LEGO F.R.I.E.N.D.S. izbacio je set s 2,048 kockica u kojem se mogu rekreirati poznati ljubičasti stan Monice koji je s hodnikom povezan s momačkim stanom Joeyja i Chandlera.

Lego set 'Prijatelji' | Autor: Lego Lego Lego set 'Prijatelji'

''Nakon uspjeha Lego Ideas Central Perk seta’, željeli smo na još jedan način odati počast kultnoj TV seriji, ovaj put s naglaskom na poznate stanove. Radili smo prema fotografijama seta koje smo dobili od produkcije, ali smo i ponovo pogledali epizode kako bismo obuhvatili što više detalja’’, rekao je dizajner ovog LEGO seta Anderson Ward Grubb. 

Lego set 'Prijatelji' | Autor: Lego Lego Lego set 'Prijatelji'

U setu će se tako naći i slavna purica koju je Monica nosila na glavi iz 5. sezone, pilić i patka iz 6. sezone, a naći će se mjesta i za Monicino potajno neuredno spremište. 

IKEA i LEGO izbacili proizvod koji će oduševiti djecu i roditelje: Pospremanje kockica učinili su super zabavnim!

No, stanovi dolaze i sa svojim slavnim stanarima uključujući figuricu Rachel koja dolazi u kultnoj kariranoj suknjici, Rossa u kožnim hlačama, Joeyja koji nosi Chandlerovu odjeću... Prvi put kao figura će se predstaviti i Janice.

Janice je nova LEGO figurica | Autor: Lego Lego Janice je nova LEGO figurica

LEGO The Friends Apartments set bit će dostupan za članove LEGO VIP-a 19. svibnja, a na online platformi 1. lipnja.

Photo: imdb

Komentari 0