Life&style

IKEA i LEGO izbacili proizvod koji će oduševiti djecu i roditelje: Pospremanje kockica učinili su super zabavnim!

  • Slučajno nagaziti LEGO kockicu jedno je od bolnijih iskustava s kojima se roditelji suočavaju
  • Zato mnogi ulažu u kutije za pohranjivanje stvari kako bi osigurali da njihova djeca čuvaju igračke
  • Ali problem je što mnogi to ne rade

Zbog čega mnogi roditelji ne ulažu u kutije u koje bi njihova djeca spremala LEGO kockice? Razlog je jednostavan: većina tih kutija dizajnirana je da zadrži komade unutra. Djeca, s druge strane, više vole lako posegnuti za svojim komadima (igračkama), izbjegavajući gnjavažu oko otvaranja kutija za odlaganje, vađenja komada i vraćanja opet nakon igranja. 

Srećom po roditelje, IKEA je nedavno surađivala s LEGO-m kako bi kreirali i počeli prodavati prilično cool kutiju za pospremanje igračaka.

Možda vas zanima Ako si fan 'Prijatelja' obožavat ćeš ovaj LEGO set kojim ekipu možeš ugostiti u vlastitom domu Rubrika Life&style Life&style

Pozdravi kolekciju zvanu BYGGLEK!

Premda LEGO kockice dokazano njeguju i poboljšavaju dječju kreativnost i vještine rješavanja problema, IKEA-ine kutije za spremanje igračaka podižu to na drugu razinu.

 | Autor: IKEA IKEA

Slavna švedska kompanija, koja je nedavno naporno surađivala s drugim brandovima, s ponosom može LEGO navesti kao jednog od svojih partnera objavljivanjem kolekcije BYGGLEK. Kolekcija sadrži LEGO kutije različitih veličina, zajedno s jednim setom kockica koji se sastoji od 200 kockica u raznim bojama, oblicima i veličinama, uz jedan praktičan alat.

Više zabave

Kutije su stvorene s ciljem poticanja igre i općenito više zabave pri pospremanju. Da, to je za sve uzraste.

 | Autor: IKEA IKEA

Ove kutije za odlaganje s kojima se može igrati služe kao idealna kolekcija za pokretanje razigranog iskustva, jer su sve BYGGLEK kutije opremljene LEGO dijelovima s gornje i prednje strane.
To će djeci i odraslima omogućiti da integriraju kutije za pohranu kao dio svojih LEGO kreacija.

LEGO i Nintendo imaju poslasticu za cijelu obitelj, a posebno će biti oduševljeni zaljubljenici u 80-e

To nije sve. Za stvaranje remek-djela također se može povezati više kutija. Ukratko, ove BYGGLEK kutije mogu se koristiti sa bilo kojim postojećim i budućim LEGO elementima. Lijepo!

 | Autor: IKEA IKEA

Koliko to košta?

Velika kutija s poklopcem košta 19,70 dolara (124 kune), dok se ona srednje veličine s poklopcem prodaje po cijeni 17,23 dolara (108,50 kuna). Komplet od tri male kutije za odlaganje također će koštati 17,23 američkih dolara.

 | Autor: IKEA IKEA

201-dijelni LEGO set, dio kolekcije BYGGLEK, prodaje se zasebno i cijena mu je 19,70 američkih dolara.

LEGO je izbacio jedan od najboljih Harry Potter setova, a slagati ga možeš u novom čarobnjačkom kafiću

Photo: IKEA

Komentari 0