Life&style

LEGO i Nintendo imaju poslasticu za cijelu obitelj, a posebno će biti oduševljeni zaljubljenici u 80-e

  • Blagdanska zabava za obitelj u 2647 LEGO kockica može početi!
  • Zabavni set za koji su zaslužni LEGO i Nintendo oživljava poznatu igraću konzolu Nintendo NES iz 80-ih uz televizor iz tog vremena
  • 'Must have' je za sve nostalgičare i one koje na zabavan način žele pokazati djeci svoj najhrabrijeg brkatog majstora iz djetinjstva

U potrazi si za savršenim  poklonom za tebi dragu osobu koja je odrastala u 80-ima? Ne trebaš tražiti dalje od savršene igre za odrasle koja je nastala u suradnji LEGO grupe i Nintenda i koja će oduševiti sve kojima su djetinjstvo obilježili Super Mario Bros. igre, rani filmovi Stevena Spielberga i sok od naranče iz tetrapaka sa slamkom. 

Možda vas zanima LEGO i IKEA udružili su snage, a rezultatom će biti oduševljeni i djeca i roditelji Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Lego Lego

Naime, nostalgični LEGO Nintendo zabavni set uključuje televizor iz 80-tih, igraću konzolu Nintendo NES, kontrolere pa sve do najoriginalnijih detalja poput kablova. Zaigrani odrasli svoje blagdansko vrijeme tako mogu provesti slažući 2646 kockica kako bi oživjeli svoja najljepša sjećanja.

 | Autor: Lego Lego

Na displeju retro televizora  stvorit će jedan od najupečatljivijih igraćih pozornica, a uz pomoć ručice smještena na lijevoj strani televizora moći će pomicati najpoznatijeg brkatog vodoinstalatera između platformi, Super Marija.

Možda vas zanima LEGO je izbacio jedan od najboljih Harry Potter setova, a slagati ga možeš u novom čarobnjačkom kafiću Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Lego Lego

Zabavni set uz tradicionalnu igru LEGO kockicama kombinira i digitalnu tehnologiju. Postavljanje Marijeve figurice s bluetoothom na vrh televizora, poklonike ove igre oduševit će i prepoznatljivim zvukom iz igrice. 

 | Autor: Lego Lego

‘’Super Mario je već 30 godina omiljena figura u svijetu igara. Mnogi se odrasli sjećaju trenutka kada je Super Mario prvi put preskočio prepreke iako je grafika bila puno jednostavnija nego danas. Uz LEGO Nintendo zabavni set omogućujemo im da se istinske prepuste toj nostalgiji i stvore jednu od najomiljenijih igraćih konzola svih vremena kako bi još jednom mogli vidjeti Super Marija iz djetinjstva pa i podijeliti iskustvo igranja u 1980-ma sa svojom djecom’’, poručio je Maarten Simons, kreativni voditelj LEGO-a.

Cijena ovog zabavnog i nostalgičnog seta iznosi 1799 kuna u Lego Store Hrvatska. Ova odlična razonoda za cijelu obitelj najposebniju blagdansku čaroliju priuštit će onima kojima je brkati vodoinstalater bio jedan od najvećih majstora djetinjstva. 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0