Life&style

Ako si fan 'Prijatelja' obožavat ćeš ovaj LEGO set kojim ekipu možeš ugostiti u vlastitom domu

  • A zašto ove blagdane ne bi ugostila jednu od najurnebesnijih i najpoznatijih škvadri?
  • Dobro nam poznati likovi iz ‘Prijatelja’ zvijezde su LEGO seta koji ih je smjestio u njihov omiljen Central Perk
  • Set koji sadrži 1097 LEGO kockica sigurno će omogućiti dobro iskorišteno vrijeme za sve ljubitelje američkog  sitcoma

Ulazimo u blagdansku sezonu, a osim ugodnog božićnog ambijenta, bit će nam jako važno i odlično društvo. Što kažeš na vrijeme provedeno s Rossom, Rachel, Chandlerom, Monicom, Joeyjem i Phoebe? Zahvaljujući posebnom LEGO izdanju kojim je ova kultni tvorac igračaka proslavio 25. godišnjicu obožavanog američkog sitcoma 'Prijatelji', zabaviti se možeš slaganjem jednog od najpoznatijih kulisa, prepunih autentičnih detalja koji oživljavaju uspomene. 

Možda vas zanima Ako si fan serije 'Prijatelji', pronašli smo tvoje savršene kuglice za bor Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Lego Lego

Tako si možeš naručiti kavu i muffin od Gunthera ili praviti društvo Joeyju dok čeka svoj komad pizze. Možeš i sudjelovati u urnebesnim razgovorima ekipe na kauču, ali svakako ne zaboraviti začepiti uši dok Ross svira klavijature ili dok Phoebe izvodi svoju novu glazbenu točku.

 | Autor: Lego Lego

Možda vas zanima Stiže novi adventski kalendar za fanove 'Prijatelja' koji skriva mnoge sitnice vezane za kultnu seriju Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Lego Lego

Set uključuje sedam mini figura, poznatih protagonista serije 'Prijatelji' te kulisu jednog od najpoznatijih kafića s malih ekrana, Central Perka. Oživjeti tako možeš središnji prostor za sjedenje s kaučom, dvije fotelje, dva stolca i stol; uslužni dio s aparatom za kavu, šankom, blagajnom; pozornicu za glazbene izvedbe s trosjedom te mnoštvo detalja poput tegla s kolačićima i stalaka za kišobrane.  

 | Autor: Lego Lego

Za to će biti potrebno složiti 1097 LEGO kockica, a u tome će ti pomoći knjižica s uputama. Poznat njujorški interijer od kockica visok je 11 centimetara, širok je 29, dok dubina iznosi 22 centimetra. Cijena ovog seta iznosi 59.99 dolara odnosno oko 380,00 kuna.

 | Autor: Lego Lego

Bilo da se odlučiš igrati s ovim fantastičnim setom, izložiti ga samo kao novi detalj ovih blagdana ili pokloniti ga jednom od najvećih fanova serije, LEGO Ideas - Prijatelji - Central Perk set svakako će obilježiti blagdane. 

Photo: Lego

Komentari 0