Life&style
Seks i grad

U rebootu serije 'Seks i grad' čak tri nove žene zamijenile su Samanthu, je li to dovoljno?

  • Za sve one koji još uvijek nisu odustali od nade da će Samantha Jones (koju glumi Kim Cattrall) biti dio reboota „Seks i grad“, moramo te razočarati…
  • Kim Cattrall definitivno neće glumiti Samanthu
  • Međutim, na njeno mjesto dolaze tri potpuno nove žene

Oh, kako će nam nedostajati Samantha Jones! Da, Carrie, Miranda i Charlotte također su cool - ali, ruku na srce, Sam je ta koja u grad donosi pravi seks. Nekako jednostavno ne možemo zamisliti reboot „Seksa i grada“ bez nje. I tako misli većina obožavatelja. Ali, moramo... Naime, kao i u stvarnom životu, prijatelji dolaze i odlaze, kažu tvorci serije. I zato Samantha više neće biti dio remakea popularne serije. Za utjehu svim fanovima, umjesto nje dolaze tri (!!!) nove žene. To i ne čudi, jer Samanthu definitivno nije tako lako zamijeniti.

via GIPHY

 „And Just Like That“ 

U novim nastavcima, pod nazivom  „And Just Like That“, Carrie, Miranda i Charlotte slave svoje ponovno okupljanje. Kako izvještava New York Post, banda djevojaka proširit će se sa tri nove prijateljice. A budući da raznolikost i inkluzivnost također igraju ulogu u ponovnom pokretanju „Seksa i grada“, tri će žene biti različite boje kože. Još nije poznato koje će glumice glumiti nove likove.

Koji ti od predivnih zaručničkih prstenova iz Seks i grada najviše odgovara? Provjeri!

Reboot serije temelji se na istoimenoj knjizi Candice Bushnell, kao i originalnoj emisiji koju je stvorio Darren Star. „Serija će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte na njihovom putu od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima“, navodi se u priopćenju o sadržaju deset novih epizoda. Snimanje započinje na proljeće.

Nažalost, još ne znamo kada će reboot konačno biti emitiran.

via GIPHY

Možda vas zanima Ovaj lik iz serije 'Seks i grad' odgovara tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0