Stars

Catherine Zeta-Jones i dalje je zarobljena u liku Morticije Addams i izgleda senzacionalno

  • Potvrđeno je da će Netflix raditi i drugu sezonu 'Wednesday', jedne od svojih najpopularnijih serija
  • Iako snimanje još uvijek nije ni na vidiku, Catherine Zeta-Jones nastavlja živjeti lik sjajne Morticije Addams 
  • Osim što je podijelila teaser s najavom nove sezone, objavila je i fotografiju modne kombinacije očigledno inspirirane likom Morticije, ali i genijalan video svoje kćeri Carys koja neodoljivo podsjeća na njezinu serijsku kćerku

Vijest da ćemo na Netflixu gledati i drugu sezonu serije 'Wednesday' nas je silno razveselila, a očito nismo jedini jer Catherine Zeta-Jones još uvijek živi svoju posljednju ulogu. Poznata 53-godišnja glumica je na svom Instagramu objavila fotografiju u svilenkastom crnom  kombinezonu s dubokim V-izrezom i prozirnim čipkastim prorezima na kojoj izgleda u najmanju ruku senzacionalno. "Upravo sam se probudila u ovome i shvatila da je vikend", napisala je uz fotografiju te dodala: “Vraćam se u krevet.”

Bez obzira što nam je svima jasno da se definitivno nije probudila s ogromnim zlatnim ringovima na ušima i punim makeupom, nismo jedini koji su primijetili da joj ovaj modni odabir u duhu Morticije Addams odlično pristaje pa su pohvale njezinog stylinga krenule pljuštati sa svih strana. 

Možda vas zanima Teško ju je prepoznati, ali sjajno joj pristaje: Catherine Zeta-Jones zbog novog filma postala je plavuša Rubrika Stars Stars

Samo dan prije, Catherine je objavom na svom Instagramu proslavila obnavljanje serije podijelivši teaser koji jasno najavljuje novu sezonu te dodavši samo kako su u pitanju ne najbolje, nego najbolje od najboljih vijesti. Dapače, toliko dobre da se Wednesday gotovo nasmiješila.

Da je Catherine Zeta-Jones odglumivši Morticiju Addams odradila vrhunski posao, jasno je svakome tko je odgledao seriju, a ako je suditi po njezinoj nedavnoj objavi, vrlo je lako moguće da joj je ova uloga legla toliko dobro i zato što je jednu Wednesday uspjela odgojiti i u stvarnom životu. Glumica je naime podijelila video svoje i Michaelove kćeri Carys čiji pogledi tijekom pjevanja sa školskim  zborom neodoljivo podsjećaju na sada već kultni lik goth tinejdžerke.

Možda vas zanima Ovako izgleda kad olimpijska prvakinja u umjetničkom klizanju na ledu izvede kultni ples iz 'Wednesday' Rubrika Life&style Life&style

“Carys, moja prava kći kao djevojčica. Imam Wednesday Addams u svom životu 19 godina i 9 mjeseci. Morticia i ja te volimo, moj mali kišni oblaku🖤," poručila je u objavi koju je nešto kasnije i Carys podijelila u svojim Storiesima uz caption 'drsko'. Moramo li spomenuti da nas je video kupio na prvo gledanje?! Neprocjenjivo! 

Photo: Pixsell/ABACA

Komentari 0