Stars

Teško ju je prepoznati, ali sjajno joj pristaje: Catherine Zeta-Jones zbog novog filma postala je plavuša

  • Slavna glumica, poznata po svojim tamnosmeđim uvojcima, za potrebe novog filma napravila je pravu transformaciju kose
  • National Treasure: Edge of History njen je novi film zbog kojeg je postala plavuša
  • Na svojem Instagramu je podijelila svoju novu frizuru i najavila premijeru film

Holivudsku glumicu Catherine Zetu-Jones navikli smo gledati s prepoznatljivom tamnosmeđom bojom kose, no u novom filmu koji uskoro dolazi na Disney+, Catherine ćemo gledati u potpuno drugačijem izdanju, s novom bojom kose. Naime, glumica je u novom filmu, National Treasure: Edge of History, postala plavuša, s kraćom kosom do ramena. 

Catherine je svoju transformaciju u kojoj joj je pomogla platinasto plava perika, podijelila s obožavateljima objavom na Instagramu, gdje je i najavila svoj novi film, u kojem je utjelovila lik Billie Pearce. 

"Zovem vas da vas upozorim! Premijera National Treasure: Edge of History na Disney+ je u srijedu, 14. prosinca!!!! Zabavljaju li se plavuše bolje?" napisala je u opisu fotografije slavna glumica te u komentarima prikupila brojne komplimente obožavatelja za svoj novi look. 

Lily Collins Možda vas zanima Glamurozni smeđi ruž bio je kruna potpuno smeđe kombinacije Lily Collins. Izdvojili smo slične Rubrika Beauty Beauty

Ovo ipak nije prvi put da je Catherine odbacila svoju dugu, tamnu kosu i zamijenila ju platinasto plavom. Za Noć vještica 2020. Catherine se maskirala u glumicu Jean Harlow te glamurozan outfit upotpunila kovrčavom platinastom bob perikom. 

Možda vas zanima Mala Sophie, kći Judea Lawa iz filma 'Ljubav i praznici', danas je odrasla i izgleda totalno drugačije Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@Catherinezetajones

Komentari 0