Stars

Čak četiri glumačke zvijezde iz serije 'Virgin River' već poznajemo iz 'Uvoda u anatomiju'

  • Popularna Netflixova serija 'Virgin River' ima brojna poznata TV lica, a čak njih četvero glumilo je u jednoj drugoj popularnoj seriji
  • Glumci i kolege iz 'Virgin Rivera', Martin Henderson, Zibby Allen, Jenny Cooper i Annette O' Toole glumili su i u Uvodu u anatomiju
  • Evo koje uloge su imali u dugovječnoj proslavljenoj seriji koja ukupno broji 400 epizoda

Virgin River je izmišljeni gradić spisateljice Robin Carr prema čijim su romanima dosad snimljene četiri sezone istoimene serije za Netlflix, a na putu je i peta sezona. Postoji bezbroj poznatih lica u Netflixovoj hit seriji koja je dugo držala broj 1. najgledanijih serija, a čak 4 člana glumačke ekipe poznato nam je iz neke druge hit serije. Radi se o u Uvodu u anatomiju gdje su Martin Henderson (Jack Sheridan u Virgin Riveru), Zibby Allen (Brie Sheridan u Virgin Riveru), Jenny Cooper (Joey Barnes u Virgin Riveru) i Annette O' Toole (Hope McCrea u Virgin Riveru) imali uloge - neki u samo jednoj epizodi, neki u više. 

Možda vas zanima Tko je zgodni glumac koji je ulogom Lukea u filmu 'Purpurna srca' šarmirao žene diljem svijeta Rubrika Stars Stars

Obzirom da je Uvod u anatomiju jedna od dugovječnijih serija koja je izašla u 19. sezona i izbacila čak 400 epizoda, moguće je da se kolege iz Virgin Rivera ni ne poznaju iz ove proslavljene serije u kojoj su svi ranije glumili. 

Martin Henderson glumio je Dr. Nathana Riggsa

U Virgin Riveru novozelandski glumac Martin Henderson utjelovljuje lika Jacka Sheridana, vlasnika lokalnog restorana koji se zainteresira za Melindu Monroe kada se ona preseli u grad. No, prije serije Virgin River, Henderson je glumio dr. Nathana Riggsa u Uvodu u anatomiju. On je jedan od najistaknutijih likova od ove četvorke jer je bio nadaleko poznat kao Meredithin prvi ljubavni interes nakon smrti njezina supruga Dereka Shepherda. Glumio je u ukupno 48 epizoda između 2015. i 2017. Zanimljiv fun fact oko Hendersona je da se glumac popularnih serija našao i u glazbenom spotu "Toxic" Britney Spears.

 | Autor: Netflix Netflix Martin Henderson

Zibby Alen glumila je sestru Zibby

Zibby Allen u Virgin Riveru glumi sestru Jacka Sheridana, Brie Sheridan koja se iznenada pojavi u trećoj sezoni. U Uvodu u anatomiju, Zibby se pojavila samo u pet epizoda tako da je teško smjestiti njezin lik kad uzmemo u obzir da je serija imala ukupno 19 sezona i 400 epizoda. No, ako se prisjetiš štrajka medicinskih sestara u drugoj sezoni, možda ćeš se sjetiti i da je ona dovedena kao privremena zamjena. Iako je na njezinoj pločici s imenom pisalo "Angela" tijekom njenog prvog pojavljivanja na ekranu, pisci su kasnije promijenili nadimak lika u Zibby.

Sutra u kina stiže željno iščekivana adaptacija bestselera New York Timesa 'Djevojka iz močvare'

 | Autor: Netflix Netflix Zibby Allen

Jenny Cooper glumila je Bethany Tanner

Jenny Cooper u seriji Virgin River glumi Melinu sestru, Joey Barnes, a prvi put je predstavljena u prvoj sezoni i od tada igra istaknutu ulogu. Jenny smo odmah prepoznali i iz Uvoda u anatomiju gdje je glumila zlu majku pacijentice Jessice Tanner. Velika je to čast budući da je imala tek epizodnu ulogu u 12. sezoni serije, međutim njen lik bio je najblaže rečeno nezaboravan. U epizodi "Sledgehammer" bila je (najblaže rečeno) nezaboravna). Bethany Tanner je razbjesnila liječnike nakon što je odbila prihvatiti seksualnu orijentaciju svoje kćeri, zbog čega je osoblje bilo prisiljeno pozvati Službu za zaštitu djece.

 | Autor: Netflix Netflix Jenny Cooper

Annette O'Toole glumila je Madeleine Skurski

Annette O'Toole glumila je Hope McCrea, glavnu gradsku tračericu Virgin Rivera. U Uvodu u anatomiju, lik Annette O'Toole pojavio se u 18. epizodi devete sezone pod nazivom "Idle Hands". Nakon što je Madeleine primljena u bolnicu, Meredith nije dugo trebalo da shvati da nema želučanu gripu, kako je prvobitno dijagnosticirana. Imala je terminalni rak.

 | Autor: Netflix Netflix Annette O'Toole

 

 

Photo: Uvod u anatomiju

Komentari 0