Life&style
Snima se 5. sezona serije Virgin River

Snimanje pete sezone hit serije 'Virgin River' već je počelo, evo što zasad znamo

  • Gledatelji su ponovno odvedeni u ugodan gradić 'Virgin River' u četvrtoj sezoni popularne Netflixove serije, koja je krenula 20. srpnja 
  • Nakon fantastičnog završetka, obožavatelji željno očekuju vijest o nastavku snimanja
  • Srećom, nakon objavljivanja treće sezone u srpnju 2021., serija je dobila željenu obnovu za dvije sezone, tako da je peta sezona na dobrom putu…

Ispunjena druženjem zajednice, dirljivim gestama, intenzivnom dramom i šokantnim otkrićima, četvrta sezona serije 'Virgin River' donosi još jednu snažnu seriju epizoda, samo s većim ulozima ovaj put. Temeljena na istoimenoj seriji bestselera Robyn Carr, priča se vrti oko Melinde „Mel“ Monroe (Alexandra Breckenridge), uspješne primalje i medicinske sestre, koja se seli u udaljeni mali grad dok se bori s osobnim demonima iz svoje traumatične prošlosti. Međutim, na njezino iznenađenje, njen život poprima slatki preokret nakon što se privikne na prijateljske građane.

Možda vas zanima 6 serija koje se u srpnju isplati pogledati na Netflixu i HBO-u Rubrika Life&style Life&style

Sada, kada je četvrta sezona od 12 dijelova konačno stigla na naše ekrane, obožavatelji uzbuđeno očekuju još jednu sezonu uspješne drame. Od mogućeg vremenskog rasporeda izdanja do detalja zapleta, nastavi čitati ako želiš otkriti sve što smo dosad saznali o petoj sezoni 'Virgin River' do sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @virginriverseries

Zaplet 5. sezone 'Virgin River'

Puno toga događa se u četvrtoj sezoni drame, tako da postoji mnogo dugotrajnih pitanja i zapleta koji će se bez sumnje istražiti u petoj sezoni. UPOZORENJE: Spoileri!

Pred kraj treće sezone test očinstva konačno potvrđuje da je otac Meline nerođene bebe Jack, a ne njezin pokojni suprug. Baš kad se čini da je sve u redu sa zaručenim golupčićima, Charmaine, Jackova bivša koja je također trudna s njegovim blizancima, baca veliku bombu na njih. Kad ga ona u panici nazove, Mel i Jack odlaze do nje i pronalaze je na podu u bolovima, a njezina strašna situacija natjera je da prizna kako Jack zapravo nije otac njezine djece. U petoj sezoni vjerojatno možemo očekivati posljedice Charmaineina velikog otkrića i kako će to utjecati na Jackovo sudjelovanje u životima njezinih blizanaca. Štoviše, moći ćemo gledati Mel i Jacka kako prolaze kroz vlastitu trudnoću i, nadamo se, putovanje do oltara sad kad su se zaručili.

Hope, koja je u trećoj sezoni doživjela tešku prometnu nesreću i još uvijek se oporavlja od traumatičnog iskustva tijekom četvrte sezone, konačno pristaje na dodatnu kućnu medicinsku pomoć. Peta sezona mogla bi istražiti njezino putovanje do oporavka sada kada je pristala na odgovarajući tretman.

U međuvremenu, Brienin seksualno nasilni bivši, Don, ponovno se pojavljuje u četvrtoj sezoni i prijeti joj da će potpisati ugovor o povjerljivosti, ali ona ga isključuje, ostaje pri svome i obećava da će podići tužbu protiv njega, tako da fanovi definitivno mogu očekivati da će se to dogoditi sljedeće sezone.

Naposljetku, u četvrtoj sezoni otkriveno je da je krim šefica Melissa Montgomery Nickova sestra. 

Glumci 5. sezone 'Virgin River' 

Očekuje se da će se središnji likovi vratiti u petu sezonu, uključujući Breckenridgea kao Mel, Martina Hendersona kao Jacka Sheridana, Tima Mathesona kao Vernona „Doca“ Mullinsa, Annette O'Toole kao Hope, Colina Lawrencea kao Propovjednika, Lauren Hammersley kao Charmaine, Bena Hollingswortha kao Bradyja, Sarah Dugdale kao Lizzie, Zibby Allen kao Brie i Teryl Rothery kao Muriel.

Kompletan popis glumaca koji će biti u petoj sezoni uključuje Marka Ghaniméa kao Camerona Hayeka, Marca Grazzinia kao Mikea, Nicolu Cavendish kao Connie, Keitha MacKechniea kao Nicka, Jenny Cooper kao Joey, Gwynyth Walsh kao Jo Ellen, Kaia Bradburyja kao Dennyja, Chasea Petriwa kao Christopher, Trevora Lernera kao Berta, Christinu Jastrzembsku kao Lydie i Emmu Oliver kao mlađu verzija Mel.

 | Autor: promo promo

Sve nove članove glumačke ekipe koji se pojavljuju u petoj sezoni Netflix će objaviti kasnije.

Datum izlaska 5. sezone 'Virgin River' 

Produkcija pete sezone 'Virgin River' već je u tijeku. Dana 19. srpnja, dan prije premijere četvrte sezone, Breckenridge je obavijestila obožavatelje na svojim Instagram storyjima da je prvi dan snimanja pete sezone. Povijesno gledano, serija se držala dosljednog rasporeda prikazivanja, a razmak između svake sezone bio je oko osam do 12 mjeseci. Ako se ovaj niz nastavi, gledatelji mogu očekivati ponovno okupljanje sa svojim favoritima u petoj sezoni oko prve polovice 2023. godine. 

Koliko će epizoda biti u 5. sezoni 'Virgin River'?

Kao što su Breckenridge, Henderson i Allen otkrili na Instagramu, nadolazeća peta sezona sastojat će se od 12 epizoda, a svaka će trajati oko 40-50 minuta.

 | Autor: promo promo

Najava 5. sezone 'Virgin River' 

Još nema teasera za petu sezonu, ali fanovi mogu očekivati da će se trailer pojaviti u mjesecu koji vodi do datuma objave, slično kao i većina Netflixovih projekata.

Možda vas zanima Srpanj na Netflixu: Jedva čekamo vidjeti Ryana Goslinga kao tajnog agenta u hit filmu 'Sivi čovjek' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0