Life&style

Srpanj na Netflixu: Jedva čekamo vidjeti Ryana Goslinga kao tajnog agenta u hit filmu 'Sivi čovjek'

  • U srpnju 2022. Netflix donosi neke dugo očekivane naslove među serijama i filmovima
  • Mnogi jedva čekaju drugi dio četvrte sezone jedne od svojih najpopularnijih TV serija, 'Stranger Things'
  • Vidjet ćemo i filmsku adaptaciju poznate videoigre Uncharted, novu verziju klasika Jane Austen i najnoviji projekt braće Russo s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi

Netflix se zahuktava u srpnju, a fanovi jedva čekaju vidjeti završetak jedne od najpopularnijih serija Stranger Things te hit film 'Sivi čovjek' s Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi. 

Već prvog dana u mjesecu stižu posljednje dvije epizode četvrte sezone hit serije 'Stranger Things'. Finale traje dva sata i 20 minuta, stoga se opskrbi kokicama, jer te čeka uzbudljiv završetak jedne od najpopularnijih serija današnjice. 

Persuasion, najava filma na Netflixu Možda vas zanima Nova povijesna romansa na Netflixu: Stigao je trailer za hit adaptaciju u kojoj glumi Dakota Johnson Rubrika Life&style Life&style

Tri tjedna kasnije, 22. srpnja, Netflix objavljuje svoj dugo iščekivani akcijski triler 'Sivi čovjek'. U njemu ćemo Ryana Goslinga gledati kao bivšeg CIA-inog agenta koji bježi od Chrisa Evansa, koji je poslan da ga ubije jer je Gosling saznao neke inkriminirajuće tajne o Agenciji. To je najskuplji film koji je Netflix ikada napravio i nadamo se da neće razočarati. 'Stranger Things' i 'Sivi čovjek' su dva najveća izdanja, ali, naravno, izlazi još obećavajućih naslova. 

Ostali veliki filmovi koji dolaze na Netflix u srpnju uključuju adaptaciju filma 'Uvjeravanje' Jane Austen pod vodstvom Dakote Johnson i animirani avanturistički film 'Morska zvijer' u režiji redatelja 'Big Hero 6' Chrisa Williamsa. Nove serije koje debitiraju u srpnju uključuju 'Boo, Bitch' s Lanom Condor, seriju 'Resident Evil' u kojoj glume Ella Balinska i Lance Reddick te romantičnu humorističnu seriju 'Uncoupled' s Neil Patrick Harrisonom. Srpanj će donijeti i naslove poput 'Uncharted' u kojima glume Tom Holland i Mark Wahlberg.

Sivi čovjek (22. srpnja)

Prvi film Ryana Goslinga od 2018. je ovaj skupi akcijski triler redatelja 'Osvetnika' braće Russo. Ryan Gosling pokazao je kako može glumiti razne uloge, od Kena u nadolezećem filmu Barbie, romantičara u La la Landu do ozbiljnih akcijskih uloga poput ove. Scenarij je napisao Joe Russo, a dotjerali su ga Christopher Markus i Stephen McFeely, koji su režirali filmove 'Kapetan Amerika' i 'Osvetnici'. Temeljen je na romanu Marka Greaneyja iz 2009. koji je predstavio Sivog čovjeka, ubojicu i bivšeg operativca CIA-e po imenu Court Gentry (Gosling). Kada najvještiji CIA-in operativac - čiji se pravi identitet ne zna - slučajno otkrije mračne tajne agencije, bivši psihopatski kolega ponudi nagradu za njegovu glavu.

Stranger Things 4 (1. srpnja)

Posljednje dvije epizode četvrte sezone stižu nakon zapanjujućeg otkrivanja Vecninog (Jamie Campbell Bower) pravog identiteta, dok ga ekipa Hawkinsa pokušava spriječiti da ubije još tinejdžera, a Eleven (Millie Bobby Brown) radi na povratku njezinih moći kako bi ga pobijedila jednom zauvijek. 

Od Bennifera do omalovažavanja s Oscara: Najbitniji trenuci Netflixovog dokumentarca o Jennifer Lopez

Morska zvijer  (8. srpnja)

Većina Netflixovih originalnih dječjih filmova nisu u najvišem razredu kvalitete, ali Morska zvijer, redatelja Chrisa Williamsa, izgleda kao legitimni kandidat za najbolji obiteljski film godine. Mlada djevojka otiskuje se na brod svog idola kako bi mu pomogla u lovu na gigantska morska stvorenja, što ih vodi u spektakularnu pomorsku avanturu i akciju.

Uvjeravanje (15. srpnja)

Temeljen na klasičnom romanu Jane Austen, film će imati moderni, duhovit pristup poznatom djelu književne ikone. To je najnovija adaptacija posljednjeg romana Jane Austen, u kojem se Anne Elliot (Dakota Johnson) ponovno povezuje s muškarcem za kojeg je nekoć bila zaručena. Riječ je o kapetanu Fredericku Wentworthu (Cosmo Jarvis), gotovo desetljeće nakon što je otkazala zaruke jer je slušala druge ljude, a ne svoje vlastito srce.

Uncharted (15. srpnja)

Ova adaptacija videoigre jedan je od filmova s ​​najvećom kino zaradom u 2022. do sada, a sada stiže i na Netflix. U njemu glume Tom Holland i Mark Wahlberg kao lovci na blago. Iskusni Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) regrutira lopova Nathana Drakea (Tom Holland) da povrati bogatstvo koje je Ferdinand Magellan izgubio prije 500 godina. Ono što počinje kao pljačka za ovaj dvojac postaje trka po svijetu, trka kako bi stigla do nagrade prije nemilosrdnog Moncade (Antonio Banderas), koji vjeruje da su on i njegova obitelj zakoniti nasljednici.Uz obilje akcije i sjajnu glumačku ekipu, Uncharted je solidna adaptacija proslavljenog serijala videoigara i zabavan povratak u klasične avanturističke filmove. 

Virgin River: sezona 4 (20. srpnja)

Netflixova ljubavna drama vraća se u novoj sezoni. Finale treće sezone bilo je prepuno uzbuđenja, uključujući Jacka (Martin Henderson) koji je zaprosio Mel (Alexandra Breckenridge) te njezina trudnoća pri čemu nije sigurna je li on ili njezin pokojni suprug otac. On će vjerojatno i dalje biti otac čak i ako nije biološki otac, zar ne?

Možda vas zanima 'Bogu najdraži idiot' na Netflixu: Nova humoristična serija s Melissom McCarthy i njezinim suprugom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0