Life&style

'Bogu najdraži idiot' na Netflixu: Nova humoristična serija s Melissom McCarthy i njezinim suprugom

  • Na Neflix nam dolazi nova komedija koju su zajedno radili i u njoj glume komičarski dvojac i supružnici Melissa McCarthy i Ben Falcone
  • Serija se zove 'Bogu najdraži idiot' i u srijedu, 15. lipnja, izlazi prvih osam epizoda
  • Pogledaj trailer ako te zanima o čemu se radi! Prema najavama očekuje nas odlična zabava

Pogledati dobru komediju ili sitcom koji će nas nasmijati nakon dugog dana na poslu odličan je način za odmoriti se i opustiti. A zanimljivo je koliko su popularne komedije u kojima je mjesto radnje ured ili svakodnevno mjesto rada. Serije poput The Office ili Brooklyn Nine-Nine neke su od najdražih nam komedija, a bave se međuljudskim odnosima kolega s posla koji su, čini se, nepresušiv izvor materijala i dobrih fora. A na listi bi im se mogla pridružiti još jedna - 'Bogu najdraži idiot' (God's favorite Idiot).

Prosječan čovjek postaje Božji glasnik

Serija se bavi pričom o Clarku (Ben Falcone), zaposleniku tehničke podrške srednje razine čiji se sasvim običan život vrti oko odlaska u saunu s tatom, brige o njegovim mačkama i žudnje za svojom kolegicom Amily (Melissa McCarthy). No, stvari postaju zanimljive za Clarka kada ga pogodi munja i odjednom razvije sposobnost sjaja. Svi oko njega vjeruju da su njegove novootkrivene sposobnosti povezane s Bogom, a to se potvrđuje kada anđeo obavijesti Clarka da će on biti Božji glasnik i da je njegova misija spriječiti da se dogodi apokalipsa.

Izvršni producenti serije su i glavni glumci

U glavnim ulogama su poznata komičarka Melissa McCarthy i njen suprug Ben Falcone koji je i režirao seriju. Kreativni bračni dvojac također su i izvršni producenti serije. Serija će početi s prikazivanjem na Netflixu 15. lipnja, a ukupno treba imati 16 epizoda koje će se prikazaivati u dva navrata. Do sada je snimljeno prvih 8 epizoda, a naknadno će se snimiti još 8. 

Falcone je poznat po svojim ulogama u komedijama kao što su What to Expect When You're Expecting (2012.) i Enough Said  (2013.), dok je McCarthy je postala globalno poznata sa svojom ulogom Sookie u seriji Gilmore Girls (2000. - 2007.). Od tada je glumila u nekoliko komedija kao što su Bridesmaids (2011.) i Identity Thief (2013.), te je zaradila brojne nagrade uključujući dvije Primetime Emmy nagrade i nominacije za Oscara i Zlatni globus.

 | Autor: Netflix Netflix

A ovo im nije prvi put ni da zajedno rade na komediji. Godine 2014. Falcone je debitirao kao redatelj s komedijom Tammy, koju je napisao zajedno s McCarthy. Falcone je također bio koscenarist, režirao i producirao neke filmove u kojima mu je žena bila u glavnoj ulozi kao što su The Boss (2016.), Life of the Party (2016.), Superinteligence (2020.) i Thunder Force (2021.), a i sam je imao u njima male uloge. 

U filmu također glumi Leslie Bibb u ulozi vraga. Bibb je najpoznatija po ulozi Christine Everhart u Marvelovim filmovima Iron Man (2008) i Iron Man 2 (2010). 

Photo: Promo

Komentari 0