Stars

Britney Spers zaručila se za dugogodišnjeg dečka Sama Asgharija, pogledaj taj blistavi prsten

  • Pop zvijezda Britney Spears podijelila je s obožavateljima da se zaručila
  • Pjevačica je na Instagramu objavila video zapis koji pokazuje prsten
  • Američka pop zvijezda gotovo je pet godina u vezi s glumcem i trenerom Samom Asgharijem

Američka pop zvijezda Britney Spears objavila je zaruke sa svojim dugogodišnjim dečkom, Samom Asgharijem. Asgarijev menadžer potvrdio je vijest o zarukama za časopis People. "Par je danas ozvaničio svoju dugogodišnju vezu i duboko je dirnut podrškom, predanošću i ljubavlju koja im je iskazana", rekao je. Spears je na svom Instagram profilu objavila video zapis koji je izludio obožavatelje dok je pokazivala zaručnički prsten. "Ne mogu vjerovati", napisala je pjevačica uz video. 

Možda vas zanima Slike iz djetinjstva, smiješne, slatke, zabavne: koje od ovih 24 zvijezda prepoznaješ, a koje ne bi nikad Rubrika Stars Stars

Glumac i kondicijski trener, objavio je zasebnu fotografiju prstena dok ljubi svoju zaručnicu. Par se prvi put susreo 2016. godine kada je Asghari zajedno sa Spears glumio u spotu za njezin singl "Slumber Party". Asghari je rođen u Teheranu, ali se s 12 godina preselio u Los Angeles kako bi živio s ocem, koji je bio vozač kamiona.

Kći Brucea Willisa i Demi Moore Tallulah zaručila se: Pogledaj njezin ogroman vjenčani prsten

U intervjuu ranije ove godine opisao je dolazak u SAD bez znanja engleskog jezika: "To je definitivno bio kulturni šok, doći ovdje sa znanjem potpuno drukčijeg jezika." Trener i glumac ima tri sestre, koje su također emigrirale u SAD iz Irana. Spears se već dva puta udavala. 2004. udala se za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera u Las Vegasu, ali je brak ubrzo poništen. Kasnije iste godine udala se za plesača Kevina Federlinea s kojim ima dvoje djece, no ni ta sreća nije potrajala te se par razveo 2007. Za Britney je ovo čini se, treća sreća.

Možda vas zanima Djevojka se neugodno šokirala slučajno vidjevši zaručnički prsten. Pita se treba li reći dečku da joj je ružan? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0