Stars
Britney Spears

Britney Spears se vraća glazbi, s Eltonom Johnom na novoj verziji njegovog hita

  • Nakon što joj je prošle godine službeno završilo 13-godišnje konzervatorstvo, fanovi nekadašnje pop ikone Britney Spears ponadali su se da bi se pjevačica mogla vratiti glazbi
  • Čini se da će se njihove želje uslišiti jer se posljednjih dana opasno šuška o novom duetu Britmey Spears i legendarnog Eltona Johna
  • Variety je potvrdio da pjevačica surađuje s Eltonom Johnom na novoj verziji pjesme "Tiny Dancer"

Britney Spears službeno se vraća glazbi. Potvrdio je to časopis Variety izvjestivši da je primio priopćenje za javnost u kojem se potvrđuje da pjevačica surađuje s Eltonom Johnom na novoj verziji pjesme "Tiny Dancer". Istog dana, John je na Instagramu potvrdio vijest fotografijom naslova nove pjesme, “Hold Me Closer,” na ružičastoj pozadini i popraćenoj raketom i emotikonom ruže. Raketa se, naravno, odnosi na samog "Rocketmana", a ruža je posveta čestoj upotrebi emotikona ruže koji pjevačica stavlja ispod svojih objava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Postojanje dueta potvrdila je i Britneyna dobra prijateljica Paris Hilton. U intervjuu s Paulom Barewijkom za njegovu emisiju "Paul Voor Je Neus", Hilton je rekla da je već čula pjesmu. "Bit će legendarma. Upravo sam je čula prije nekoliko dana na Ibizi, i jest, suluda je."

John Travolta i Olivia Newton-John Možda vas zanima John Travolta dirljivim riječima se oprostio od Olivie Newton-John: "Bio sam tvoj od prvog trenutka" Rubrika Stars Stars

Službena potvrda dolazi nekoliko tjedana nakon što je Spears podijelila svoj kućni video u kojem pjeva novu verziju pjesme ". . . Baby One More Time", izražavajući da je tražila "ono što sam željela 14 godina... drugu verziju pjesme 'Baby.'" Dana 17. studenog 2021., magazin People je obavijestio da Britney "želi pokloniti svojim obožavateljima novi album," tako da fanovi već neko vrijeme strpljivo čekaju.

Međutim, glazbenica, koja se udala za Sama Asgharija 9. lipnja ove godine i čije je 13-godišnje konzervatorstvo završilo krajem prošle godine, na društvenim mrežama je govorila o svojim strahovima oko povratka glazbi. "Nakon svega što sam prošla, bojim se ljudi i posla !!!! Stvarno su me povrijedili !!!!!!!" napisala je u objavi na Instagramu podijeljenoj 3. siječnja.

Orient Express nastavlja svoja legendarna putovanja iz Pariza - i glamurozniji je nego ikada

No, čini se da je ljubav prema glazbi ipak jača i da je svoje strahove uspješno prebrodila uz prijatelja Eltona, a možda uskoro čujemo i novu verziju kultne pjesme "Baby One More Time".

Photo: Instagram@britneyspears

Komentari 0