Stars

Bojani Gregorić fantastično stoji ljeto - njezinoj se kombinaciji nema što ni oduzeti niti dodati!

  • Bojana Gregorić Vejzović u kratkim bijelim hlačicama pokazala je svoje vitke noge i preplanuli ten
  • Poznata hrvatska glumica uživa u godišnjem odmoru na Pelješcu
  • "Ajme koje noge", "Predivna", "Ovdje se nema šta oduzet' ni dodat'"- samo su neki od komentara oduševljenih fanova

Bojana Gregorić Vejzović oduševila je obožavatelje posljednjom objavom na Instagramu gdje naslonjena na šank nekog pelješkog beach bara pozira u kratkim bež hlačicama visokog struka i crnom topu. 50-godišnja glumica pokazala je preplanuli ten i dugačke noge na kojima joj svatko može pozavidjeti. Moramo priznati, lijepa glumica izgleda bolje nego ikada, a s nama se slažu mnogi. 

No zanimljivi su i modni dodaci koje je glumica odabrala. Sandale leopard uzorka i zlatna torbica koju nosi preko tijela. Inače, metalik torbica ovoljetni je je Bojanin it komad od kojeg nosi u brojnim prilikama. Evo nekih..

S čašom u ruci glumica je nazdravila proteklom srpnju i svim sretnim trenucima. Pratitelji su je obasuli komplimentima, a među prvima se našla model Lucija Lugomer koja joj je uputila mnoštvo gorućih vatrica ispod objave. "Ajme koje noge", "Predivna", "Ovdje se nema šta oduzet ni dodat. Taman si", "Divota", "Zgodna žena", samo su neki od oduševljenih komentara. 

Možda vas zanima Zavratnica je jedna od najljepših uvala na Jadranu, a i dalje je skriveni kutak hrvatske obale Rubrika Life&style Life&style

Bojana je naprosto zasjala u crnom bodiju i bijelim hlačicama visokog struka koje savršeno ističu njezine tanke duge noge, a čitav look upotpunila je zlatnom torbom i zlatnim nakitom koji su se savršeno uklopili  uz hlače, a posebno su do izražaja došle i njezine tigraste salonke. 

Inače, glumica čini se uistinu uživa u ljetu i često s pratiteljima dijeli fotografije s predivnih lokacija, najčešće s Pelješca. Što reći nego - uistinu joj dobro stoji ljeto!

Photo: Instagram @bojana.g.v
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    fakat je dosadna više