Stars

Lucija Lugomer rekla je DA u custom-made vjenčanici iz snova!

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer udala se za svog Danijela, a predivna mladenka blistala je u custom-made vjenčanici

Lucija Lugomer, naša poznata 25-godišnja plus-size manekenka, udala se jučer za svojeg dugogodišnjeg dečka, sushi chefa Danijela Grlića. Par, koji se inače upoznao online, odmah je iste večeri podijelio sretnu vijest s javnošću, a Lucija je iskoristila svoje društvene mreže da sa pratiteljima podijeli svoju sreću i naravno - vjenčanicu!

Lucija se udala u vjenčanici brenda Royal Bride by Ivana Bilich, a peplum vjenčanica sirena kroja pristajala joj je kao salivena! Što nas zapravo ni ne čudi, s obzirom da se radi o custom-made vjenčanici koja je prilagođena Luciji i tako ispunila sve njezine želje o haljini iz snova. 

"WE DID IT! Hvala ekipa na čestitkama!", napisala je Lucija u opisu ispod prve fotografije s novopečenim suprugom, a sretni par se potom zaputio na slavlje koje je potrajalo dugo u noć! 

Lucija se nakon ponoći presvukla u drugu haljinu, a uspjeli smo vidjeti tek njezin mali djelić na Lucijinom InstaStoryju dok je pozirala sa svojom najboljom prijateljicom i kumom. U svakom slučaju predivna Lucija je cijelu večer blistala, a sretnim mladencima želimo sve najbolje u zajedničkom životu!

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0