Stars

Bio je slatki dječak, a pogledaj kakve je mišiće danas nabacio Luke Dunphy iz Moderne obitelji

  • Nolan Gould imao je samo 11 godina kada je zaigrao u popularnoj seriji Moderna obitelj, a sada je već 22-godišnji muškarac i to vrlo zgodan
  • Tako mu barem laskaju njegovi pratitelji na Instagramu nakon što je glumac objavio fotku u toplesu s vidno isklesanim tijelom
  • Vježbanje i zdrava prehrana u karanteni zaista su urodili rezultatom, Nolan izgleda odlično!

Kad ti život da limune, napravi limunadu! Baš je tako postupio američki glumac Nolan Gould najpoznatiji po ulozi Lukea Dunphyja u seriji Moderna obitelj kada mu se u losanđelešku svakodnevicu umiješala pandemija. Restrikcije koje su zavladale globalno, pa tako i u Americi, Nolana su motivirale da smanji unos alkohola, ali i da proradi na svom fizičkom izgledu. I danas se itekako ima s čime pohvaliti!

Možda vas zanima Zvijezda Moderne obitelji je neprepoznatljiva: postala je plavuša, na koga to pokušava sličiti? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

‘’Vježbao sam sat i pol vremena svaki dan sa svojim prijateljem Michaelom koji je i privatni trener. Radili smo u uvjetima gdje smo mogli održavati distancu zbog čega sam se mogao osjećati fit i sigurno’’, rekao je Nolan stranim tabloidima. 

Možda vas zanima Ona smije što drugi ne: Jennifer Lopez trenira u 'zatvorenoj' teretani Rubrika Stars Stars

Uz tjelovježbu Nolan je izbacio brze obroke, a umjesto pizze i gaziranih slatkih sokova na meni je uvrstio puno proteina i povrća. No, nije vježbanje 22-godišnjem glumcu pomoglo samo u postizanju odličnog izgleda. Dalo mu je razlog i motivaciju za ustajanjem ujutro i omogućilo mu je da se osjeća pozitivnim, posebno u vrijeme nezaposlenosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

Nolan je prije deset mjeseci odnosno snimio posljednju 11. sezone popularne serije Moderna obitelj, a od tada nije radio.

‘’Proveo sam šest mjeseci uglavnom na odmoru. Ali osjećam da je sada vrijeme da donesem odluku o tome kamo želim ići s karijerom, a jedan od načina na koji se to može učiniti je promjena izgleda i razmišljanja’’, rekao je Nolan za People nedugo nakon što je završilo snimanje ABC-jeve hit serije. 

Možda vas zanima Umrla je zvijezda serije 'Moderna obitelj'. Od omiljenog komičara oprostili su se brojni slavni kolege Rubrika Stars Stars

U seriji nagrađenoj Zlatnim globusom Nolan je zaigrao kada mu je bilo samo 11 godina i to u ulozi najmlađeg djeteta u obitelji Dunphy. Nestašni i ambiciozni dječak bio je često u centru pozornosti zbog raznih dogodovština sve dok kroz sezone nije odrastao i uozbiljio se. Ipak, mnogi će ga pamtiti po ulozi u kojoj nije pokazivao baš sjajnu inteligenciju. No, u stvarnosti Nolan, kako je priznao Ellen DeGeneres, ima IQ 150 i član je Mense, udruge visoko inteligentnih osoba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nolan Gould (@nolangould)

Moramo priznati da je Nolan izrastao u jako zgodnog dečka, sudeći prema komentarima koji su mu fanovi ostavili ispod Ingrama najnovije fotografije bez majice.  

Photo: None

Komentari 0