Stars

Ona smije što drugi ne: Jennifer Lopez trenira u 'zatvorenoj' teretani

  • Slavni bi u situacijama poput pandemije trebali odabrati odgovornost prije privilegija
  • Jennifer Lopez to nije učinila ušavši i trenirajući jučer u 'zatvorenoj' teretani
  • Volimo J. Lo, ali ovaj put prst okrećemo prema dolje 

Gotovo cijeli svijet ne ide u teretane jer su zatvorene zbog pandemije, no neki ljudi to i dalje smiju. Jennifer Lopez (50) i njezin zaručnik Alex Rodriguez (44) snimljeni su kako jučer izlaze iz teretane u Miamiju u kojoj inače treniraju, ali je odnedavno zatvorena zbog koronavirusa. No, vlasnik je ipak, izgleda, ovom slavnom paru odlučio progledati kroz prste i pustiti ih da vježbaju. 

 | Autor:

Možda vas zanima Frizerka Jennifer Lopez otkriva kako se brinuti za kosu kada smo kod kuće Rubrika Beauty Beauty

"Ova teretana je zatvorena, ostanite doma na sigurnom", piše na stražnjim vratima teretane kroz koja su Jennifer i Alex izašli, sudeći prema njezinoj odjeći, s upravo odrađenog treninga. 
Razumijemo da za ovakvo tijelo u 50-oj moraš puno vježbati i razumijemo da je lijepo tijelo, nažalost, još uvijek preudvjet za uspješnu karijeru u Hollywoodu, no ne sviđa nam se ovaj potez Jennifer Lopez. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Slavni ljudi poput nje, koji imaju veliku moć utjecaja na druge, u ovakvim trenucima bi umjesto privilegija trebali odabrati odgovornost i svojim primjerom pokazati kako se pravila ne bi trebala kršiti, pogotovo u vrijeme brobe protiv pandemije. Draga J. Lo, inače te volimo, ali ovaj put okrećemo prst dolje.  

 

Možda vas zanima Jennifer Lopez nam svima želi dati važan životni savjet koji je naučila na vlastitoj koži Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0