Life&style

10 najboljih videa za vježbanje sa YouTubea koja će te motivirati za vrijeme kućne izolacije

  • Ne dopusti da COVID-19 uništi tvoje planove za dobru tjelesnu formu
  • Budimo jači od naših izgovora i radimo na našim tijelima tijekom karantene
  • Donosimo ti najboljih 10 videouradaka za vježbanje s YouTubea – ostani doma i ostani u formi!

Svjetska pandemija koronavirusa natjerala je većinu stanovništva da ostane unutar svoja četiri zida. Premda je jedna od najvažnijih aktivnosti koju volimo odlazak u teretanu - dok promislimo o tome kako se lako ovaj virus može širiti, obično razmišljamo o tome kako se lako šire klice dok smo u teretani. Od ručnika, svlačionica i opreme za teretanu koje koristimo, postoji toliko mnogo načina da možemo doći u kontakt jedno s drugim. Stoga ni ne čudi da su teretane zatvorene…

via GIPHY

Ali što je s našom formom i dobrom linijom?

Proljeće je tek počelo – vrijeme je da krenemo s našim treninzima kako bismo se pripremile za ljeto. Ok, ako budemo uopće imali ljeto na kakvo smo navikle. Ali, u nadi je spas! Kako možemo smršaviti ili ostati u formi dok smo prisiljeni ostati kod kuće?

Imaj na umu da teretanu možeš donijeti kući na bilo koji način i bilo koji dan. Na YouTubeu postoji toliko videozapisa o vježbanju koji ne koštaju ništa te tu trening rutinu lako možeš implementirati u svoj dom.

U našem novom tehnološkom dobu od kuće možemo učiniti sve, pa bismo svakako trebali u to uključiti zdrav život. Pogledaj našu kolekciju najboljih videozapisa sa vježbanje na YouTubeu koje možeš raditi u dnevnoj sobi - dok si kod kuće u karanteni…

1. 15-minuta rutinska fleksibilnost za početnike!

Ovo je rutina za cijelo tijelo za početnike. Radi tvoje tijelo od glave do pete. Zatoustani i pomakni to svoje tijelo.

2. 20-minutni trening cijelog tijela (Bez opreme, bez buke)

Kao što je navedeno u videu, sve što ti treba si ti sama. Ovo je trening u kući cijelog tijela koji možeš raditi čak i dok djeca spavaju. Tiho je i ne zahtijeva puno buke.

3. 30-minutna kardio & HIIT vježbanja bez opreme

Idemo se oznojiti! Ovo je dobar način iznojiti toksine iz tijela od sve te zimske „teške“ hrane.

4. 30-minutni HIIT kardio trening sa zagrijavanjem - nema opreme kod kuće

Iskorak, podizanje koljena i čučnjevi su neke vježbe iz ovog videa. Neka te ovo inspirira da pripremiš svoje tijelo za ljeto 2020.

5. 30-minutni trening trbušnjaka i stražnjice bez opreme

Napni tu stražnjicu i toniraj trbušnjake jer ne želiš pokazati šlaufove ovoga ljeta.

6. 15 minuta total core/trbušnjaci trening (bez opreme)

Lako vježbanje corea i trbušnjaka 15 minuta. Možeš istovremeno isplanirati spravljanje ručka i vježbanje. Kad završi kuhanje, tada će tvoje tijelo imati značajne benefite od ovog treninga.

7. 5-minutni stojeći trening za ravan trbuh

Pet minuta zabave. Smatraj ovu vježbu zabavom i proletjet će u trenu.

8. 45 minuta treninga za cijelo tijelo bez opreme - rutinska vježba cijelog tijela za žene i muškarce

Koristi ovu rutinu za jutro kako bi započela svoj dan. Nakon ugodnih 45 minuta vježbanja, tvoj će dan biti osvježavajući. Možeš otvoriti prozore i osjetiti povjetarac dok tijelu daruješ vježbanje koje mu je potrebno.

9. Brzi 5-minutni trening za hlađenje i istezanje za zauzete ljude

Rad od kuće može biti pogrešno shvaćen - znamo da si možda jako zauzeta, ali čak i 5-minutno hlađenje i istezanje mogu učiniti puno toga dobroga za tvoje tijelo.

10. Lagana kardio vježba i vježba za istezanje i hlađenje - opuštajuće istezanje za fleksibilnost

Ovo brzo i lagano hlađenje može te nadahnuti za nastavak rada – kako bi se čim prije došla do tijela koje želiš!

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bea-Thera

    Iako nemam profi reklamu, dobru rasvjetu i snimateljsku ekipu, moje obrazovanje višeg fizioterapeuta, trenerice yoge i pilatesa koja vodi svoj centar, pružile su mi hrabrost da svake večeri u 19 sati vodim treninge iz svog doma u vrijeme ovog zla ... prikaži još!